Πρόγραμμα Επισκέψεων συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε» την Τρίτη 21 -5 
Στο πλαίσιο των προεκλογικών του επισκέψεων και επαφών με τους Δημότες  ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών και Επικεφαλής του Συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε» κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης την Κυριακής 19 Μαΐου  πραγματοποίησε διαδοχικές επισκέψεις στις Τοπικές Κοινότητες Αμυγδαλεών, Μεγάλου Σειρηνίου καθώς και στον Οικισμό Μικρού Σειρηνίου.

Τον υποψήφιο Δήμαρχο και τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους υποδέχθηκαν οι κάτοικοι των ανωτέρω κοινοτήτων με ιδιαίτερη θέρμη και ενθουσιασμό, δίνοντας έτσι  το δικό τους αγωνιστικό παρών στη νέα του προσπάθεια.

Ο κ. Κουπτσίδης τους ευχαρίστησε που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του «η παρουσία σας αποδεικνύει την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας στο συνδυασμό μας και σας ευχαριστούμε για αυτό. Αποδεικνύει ακόμα ότι όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να διεκδικήσουμε το αύριο του Δήμου Γρεβενών τόνισε στην αρχή των ομιλιών του.

Στη συνέχεια ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών αναφέρθηκε στο έργο της Αυτοδιοίκησης του πορείας «τα χρόνια αυτά βασική μας προτεραιότητα υπήρξε η βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους δημότες μας. Με ανοιχτές τις πόρτες προς όλους τους δημότες μας, προσπαθήσαμε να δώσουμε λύσεις σε μικρά και μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητάς τους. Και αυτό γιατί στο κέντρο του ενδιαφέροντός μας ήταν και θα  είναι πάντα ο άνθρωπος, ο κάτοικος και του τελευταίου χωριού. Κάθε απόφαση και ενέργεια μας ως νέα δημοτική αρχή θα γίνεται για την εξυπηρέτηση των αναγκών των δημοτών μας, των δικών σας αναγκών. Γιατί εσάς υπηρετούμε, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς. Αυτό κάναμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Στόχος μας είναι να σταματήσουμε την εγκατάλειψη και την αδιαφορία που βιώνουν οι κάτοικοι των χωριών μας».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αδιαφορία της τωρινής Δημοτικής Αρχής και στη τεράστια ευθύνη που φέρει για τα έργα που απεντάχθηκαν κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο έργο της Υδροδότησης, ένα σημαντικό έργο το οποίο επίσης απεντάχθηκε, η υλοποίηση του οποίου, με εξωτερικούς αγωγούς, θα έλυνε το πρόβλημα της ύδρευσης σε πολλές Τοπικές Κοινότητες και βέβαια και στις δικές σας φέρνοντας άφθονο ποιοτικό νερό από τη Βασιλίτσα. Ως προσωρινή λύση  ο κ. Κουπτσίδης πρότεινε την υδροδότηση του Μεγάλου Σειρηνίου από την Περιοχή «Αμπέλια» των Γρεβενών.

Είμαστε αποφασισμένοι  τόνισε με έμφαση να δώσουμε τέλος στις χαμένες ευκαιρίες για τα χωριά μας, για το Δήμο μας. Να δώσουμε τέλος στην εγκατάλειψη και στην αδιαφορία των τελευταίων χρόνων. Στόχος μας είναι η επίλυση των προβλημάτων μικρών και μεγάλων, όλων των περιοχών και του μικρότερου χωριού.

Τέλος τους κάλεσε στις Εκλογές της 26ης Μαΐου να στηρίξουν τον συνδυασμό του με την ψήφο τους για να ένα Δήμο Ανθρώπινο, Αναπτυξιακό με Προοπτικές.

Πρόγραμμα Επισκέψεων συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε» την Τρίτη 21 -5 

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών και Επικεφαλής του Συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε» κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης, στο πλαίσιο των προεκλογικών του ομιλιών και συναντήσεων με τους δημότες, την Τρίτη 21 Μαΐου 2019 συνοδευόμενος από υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού του, θα πραγματοποιήσει σειρά επισκέψεων στις παρακάτω Τοπικές Κοινότητες του Δήμου.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των επισκέψεων έχει ως εξής:

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΤΗΤΕΣ
Τρίτη 21  Μαΐου 2019  

18:00

19:15

20:00

20:45

 

 

Μηλιάς

Κοκκινιάς

Πολυδένδρου

Αγίου Γεωργίου

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.