Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στις εορταστικές εκδηλώσεις του Συλλόγου Γρεβενιωτών Θεσσαλονίκης ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών και Επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε»  κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης (εικόνες)

19 Μαΐου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Πρόγραμμα Επισκέψεων συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε» την Δευτέρα 20 Μαΐου 

Στις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Θεσσαλονίκης προς τιμήν του Πολιούχου της πόλης των Γρεβενών Αγίου Αχιλλίου παρέστη σήμερα Κυριακή 19 Μαΐου 2019 ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών και Επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε» κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης.

Ο κ. Κουπτσίδης παρακολούθησε μαζί με τα μέλη του Συλλόγου την ακολουθία της αρτοκλασίας που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας στην Άνω Τούμπα και στην συνέχεια στον αύλειο χώρο του ναού τις εκδηλώσεις που ακολούθησαν με το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου.

Ο κ. Κουπτσίδης συνεχάρη τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γρεβενιωτών Θεσσαλονίκης για την προσπάθεια που καταβάλλουν όλα αυτά τα χρόνια να κρατήσουν ζωντανή την παράδοση του τόπου καταγωγής τους και να την μεταλαμπαδεύουν στα παιδιά τους και τα εγγόνια τους.

Αυτό δείχνει την μεγάλη αγάπη που έχετε για τα Γρεβενά τονίζει και δηλώνει: «στην προσπάθειά σας αυτοί θα είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες. Αυτό κάναμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

Ο κ. Κουπτσίδης είχε επίσης την ευκαιρία να συνομιλήσει με μεγάλο αριθμό Γρεβενιωτών που βρέθηκαν στις εορταστικές εκδηλώσεις και να τους καλέσει την Κυριακή 26 Μαΐου να έρθουν και να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Ζητάμε τόνισε την στήριξή σας για να δώσουμε τέλος στις χαμένες ευκαιρίες για τα Γρεβενά που αγαπάμε.

Τον Υποψήφιο Δήμαρχο συνόδευαν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του.

Πρόγραμμα Επισκέψεων συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε» την Δευτέρα 20 Μαΐου 

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών και Επικεφαλής του Συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε» κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης, στο πλαίσιο των προεκλογικών του ομιλιών και συναντήσεων με τους δημότες, αύριο Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 και ώρα 21:00 συνοδευόμενος από υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού του, θα επισκεφθεί την Τοπική Κοινότητα Κιβωτού.

 

This entry was posted on Κυριακή, 19 Μαΐου, 2019 at 20:33 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply