Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επισκέψεις του υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών Κώστα Παλάσκα και αντιπροσωπείας υποψηφίων δημοτικών συμβούλων στις Κοινότητες Αμυγδαλιών, Α/ΒΕλεύθερου, Μυρσίνης, Μεγάλου και Μικρού Σειρηνίου (εικόνες)

19 Μαΐου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Συνέντευξη σήμερα στην τηλεόραση του Flash – Την Δευτέρα 20 Μαΐου συνάντηση με ετεροδημότες της Κοζάνης στο καφέ «Καζάν Ντιπί»


Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Flash και στον δημοσιογράφο Απόστολο Γαϊτάνη, θα παραχωρήσει απόψε στις 22:30 ο επικεφαλής του συνδυασμού Ανατροπή – Αναγέννηση για τα Γρεβενά μας κ. Κώστας Παλάσκας, στα πλαίσια της εκπομπής «Η ώρα των πολιτών».

Αύριο Δευτέρα 20 Μαΐου στις 19:00, ο κ. Παλάσκας μαζί με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους θα συναντηθεί με ετεροδημότες της Κοζάνης στο καφέ «Καζάν Ντιπί» (Φιλίππου Β 35), ενώ θα επισκεφθεί και τα γραφεία του Συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης «Ο Αιμιλιανός» (Σωκράτη Μπλιούρα 2, Κοζάνη).

Τέλος, το απόγευμα του Σαββάτου 18 Μαΐου, αντιπροσωπεία υποψηφίων δημοτικών συμβούλων περιόδευσε μαζί με τον κ. Παλάσκα σε Κοινότητες της Δ.Ε. Γρεβενών, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν επί μακρόν με τους κατοίκους.  Πιο συγκεκριμένα ο συνδυασμός Ανατροπή – Αναγέννηση για τα Γρεβενάμας επισκέφθηκε τις Κοινότητες Αμυγδαλιών, Α/ΒΕλεύθερου, Μυρσίνης, Μεγάλου και Μικρού Σειρηνίου, άκουσε τα καθημερινά και αναπτυξιακά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ο κ. Παλάσκας, αφού παρουσίασε τις βασικές προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού, επισήμανε «Ο συνδυασμός μας και εγώ προσωπικά θα είμαστε πάντοτε δίπλα σας. Το έκανα ως αντιδήμαρχος χθες θα το κάνω και ως Δήμαρχος αύριο. Η περίοδος της αδιαφορίας για τα χωριά μας τελειώνει την 31η Αυγούστου».

«Οι πόρτες μας», συνέχισε ο κ. Παλάσκας «θα είναι ανοιχτές για να δίνουμε λύσεις. Μεγάλος μας στόχος είναι να ενισχύσουμε την πρωτογενή παραγωγή, να κρατήσουμε τους νέους στον τόπο τους και να ανοίξουμε και πάλι τα σχολειά που έκλεισαν. Θέλουμε να ξαναφέρουμε το χαμόγελο στα πρόσωπά σας και με τη δική σας στήριξη θα το πετύχουμε».

Από το Γραφείο Τύπου

 

www.kostaspalaskas.gr

This entry was posted on Κυριακή, 19 Μαΐου, 2019 at 19:08 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.