Η διοικήτρια του ΟΑΕΔ, καθ. Μαρία Καραμεσίνη, με ομάδα μηχανικών του ΟΑΕΔ και το βουλευτή Γρεβενών, κ. Χρήστο Μπγιάλα, επισκέφθηκαν σήμερα Πέμπτη 16 Μαΐου 2019, τον ημιτελή οικισμό εργατικών κατοικιών του ΟΑΕΔ  στην “ΚΥΡΑΚΑΛΗ”, προκειμένου να διαπιστώσουν την υφιστάμενη κατάσταση των σπιτιών.

Κατά την επίσκεψη ενημέρωσαν τοπικά ΜΜΕ για την πρόσφατη απόφαση του ΔΣ του ΟΑΕΔ να επικαιροποποιηθεί η μελέτη του οικισμού, προκειμένου να ληφθούν υπόψη οι τυχόν φθορές των τριών τελευταίων ετών και να ιδρυθεί εντός του οικισμού το ΚΕΚ ΟΑΕΔ Γρεβενών, για την εξυπηρέτηση των αναγκών του εργατικού δυναμικού της περιοχής.

Η διοικήτρια του ΟΑΕΔ δεσμεύτηκε ότι τους επόμενους μήνες θα έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της διαγωνιστικής διαδικασίας και θα οριστεί η ημερομηνία δημοπράτησης του έργου. Εν συνεχεία, επισκέφθηκε το ΚΠΑ Γρεβενών για να ενημερωθεί για τη λειτουργία της Υπηρεσίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.