Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Πρωτέας Γρεβενών γιόρτασε, για δεύτερη χρονιά, τον πολιούχο της πόλης, στην Κοκκινιά (εικόνες + video)

15 Μαΐου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Οι γονείς των παιδιών του Εφηβικού τμήματος του ΦΟ Πρωτέα Γρεβενών, αποφάσισαν να επιβραβεύσουν τα παιδιά τους, την Διοίκηση αλλά και τον προπονητή, Αλέξη Κατσάλη, για τις φετινές επιτυχίες τους και πραγματοποίησαν (ξανά), μία ανεπανάληπτη συνάντηση.
Να θυμίσουμε, ότι οι Έφηβοι, σήκωσαν την κούπα του FINAL 4 της ΕΚΑΣΔΥΜ, και τερμάτισαν στην 4η θέση της Β φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που έγινε στην Θεσσαλονίκη.
Με αφορμή λοιπόν τον εορτασμό του πολιούχου Γρεβενών Αγίου Αχιλλίου, επέλεξαν να γιορτάσουν παράλληλα και τον Άγιο της πόλης, για δεύτερη χρονιά, σε ένα χωριό όπου και εκεί, πολιούχος τους είναι ο Αγιος Αχίλλιος.

Συγκεντρώθηκαν λοιπόν σε ένα υπέροχο περιβάλλον στην Κοκκινιά Γρεβενών, όπου όλοι, μικροί και μεγάλοι, διασκέδασαν με ζωντανή μουσική και απόλαυσαν ψητά, σαλάτες και γλυκά που με ιδιαίτερη φροντίδα, «επιμελήθηκαν» ο Ανδρέας και η Ολυμπία Γκασιώνα. Η φιλοξενία τους ήταν άψογη.
Αξίζει βέβαια να αναφέρουμε ότι όλες σχεδόν οι μητέρες των παιδιών, και φέτος, είχαν ετοιμάσει…”θαύματα” …


Ο Στέργιος, κάνει τον “ΚΟ ΚΟ”, φίλο:

Δικαιολογημένα, ο Έφορος, Κώστας Μασμανίδης, αλλά και ο Γιάννης Μίμης, ως απόφοιτος του Λυκείου πλέον, χόρεψαν λίγο περισσότερο:

Εικόνες:


Πολλές εικόνες στον ΑΕΤΟΔείτε τι έγινε το 2018, ξανά στην Κοκκινιά εδώ

This entry was posted on Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2019 at 23:10 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΜΠΑΣΚΕΤ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply