Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ενημερωτική συνάντηση του υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Παλάσκα με εκπροσώπους του Συλλόγου Φοιτητών του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Γρεβενών

15 Μαΐου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Με εκπροσώπους του Συλλόγου Φοιτητών του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων συναντήθηκε σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών κ. Κώστας Παλάσκας.

Οι εκπρόσωποι των φοιτητών ενημέρωσαν τον κ. Παλάσκα για τρία βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκαν:

α) στο μειωμένο προσωπικό στη Γραμματεία του τμήματος που έχει ως αποτέλεσμα να απαιτείται να διεκπεραιώνουν οι ίδιοι διοικητικές εργασίες,

β) στα προβλήματα στεγανότητας που αντιμετωπίζουν οι στέγες στα δύο κτίρια του ΤΕΙ, για τη θεραπεία των οποίων αν και έχουν εγκριθεί κονδύλια το έργο δεν προχωρά,

και γ) στο αίτημά τους για αύξηση της συχνότητας των δρομολογίων από/προς τα ΤΕΙ κατά τη διάρκεια των εξεταστικών περιόδων.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Ανατροπή – Αναγέννηση για τα Γρεβενά μας άκουσε με προσοχή τα αιτήματα των φοιτητών και υποσχέθηκε ότι θα είναι πάντοτε δίπλα τους. «Το γραφείο  μου θα είναι πάντοτε ανοιχτό για τους φοιτητές, τον Γραμματέα και τον Πρόεδρο τους. Μαζί θα προχωρήσουμε την επόμενη μέρα και όσα υποσχέθηκα θα γίνουν πράξη», σημείωσε ο κ. Παλάσκας.

Από το Γραφείο Τύπου

This entry was posted on Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2019 at 19:57 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply