Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

“Γρεβενά Συμμετέχω Ενεργά”, ο συνδυασμός του Γιώργου Δασταμάνη, συνεχίζει την περιοδεία του, σε χωριά της Δημοτικής Ενότητας Αγίου Κοσμά (εικόνες)

14 Μαΐου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Το πρόγραμμα των επισκέψεων του Συνδυασμού «Γρεβενά –Συμμετέχω Ενεργά», του Γιώργου Δασταμάνη την Τετάρτη 15-5

Το πρωί της Τρίτης 14 Μαΐου 2019 ο συνδυασμός “Γρεβενά Συμμετέχω Ενεργά” με επικεφαλής τον Γιώργο Δασταμάνη βρέθηκε στα χωριά Δασύλλιο, Τρίκορφο, Καλλονή, Κυπαρίσσι και Άγιο Κοσμά.

Όλοι τους μέσα σε κλίμα αποδοχής είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους κατοίκους και να ακούσουν από τον Γιώργο Δασταμάνη της θέσεις και το πρόγραμμα για την επόμενη τετραετία.

Ο κ. Δασταμάνης ευχαρίστησε τους κατοίκους και τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων για την άψογη συνεργασία που είχαν κατά τη διάρκεια της πενταετίας και δεσμεύτηκε ότι έχοντας την στήριξη τους θα συνεχίσουν και την επόμενη τετραετία.

Το πρόγραμμα των επισκέψεων του Συνδυασμού «Γρεβενά –Συμμετέχω Ενεργά», του Γιώργου Δασταμάνη την Τετάρτη 15-5

Το απόγευμα της Τετάρτης 15 Μαΐου ο Δήμαρχος Γρεβενών και εκ νέου υποψήφιος κ. Γιώργος Δασταμάνης, επικεφαλής του συνδυασμού «Γρεβενά –Συμμετέχω Ενεργά», μαζί με τους Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους θα επισκεφτεί τα παρακάτω χωριά και το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

17.30 Κυδωνιές

18.30 Κληματάκι

19.00 Άγιος Γεώργιος

20.00 Κιβωτός

20.45 Μηλιά

 

Γραφείο Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών

Γιώργου Δασταμάνη

This entry was posted on Τρίτη, 14 Μαΐου, 2019 at 15:35 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply