Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Περιοδεία του υπ. Δημάρχου Κώστα Παλάσκα και αντιπροσωπείας υποψηφίων δημοτικών συμβούλων στις Κοινότητες Αετιάς, Αλατόπετρας, Δοτσικού, Μεσολουρίου, Πολυνερίου, Προσβόρου και Φιλιππαίων (εικόνες)

13 Μαΐου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Όψεις του προγράμματος του συνδυασμού Ανατροπή – Αναγέννηση για τα Γρεβενά μας είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Παλάσκας, σε Κοινότητες των Δημοτικών Ενοτήτων Δοτσικού, Θεοδώρου Ζιάκα, Μεσολουρίου και Φιλιππαίων.

Συνομιλώντας με κατοίκους των κοινοτήτων ο κ. Παλάσκας παρουσίασε τους προγραμματικούς άξονες του συνδυασμού του:

1) Δήμος της αλληλεγγύης και της κοινωνικής πρόνοιας,

2) Δήμος με ποιότητα ζωής για όλους,

3) Δήμος που στηρίζει την ανάπτυξη και αξιοποιεί την περιουσία του,

4) Δήμος που στηρίζει τον πολιτισμό και τον τουρισμό, και5) Δήμος που υποστηρίζει και επενδύει στον αγροδιατροφικό τομέα.

Κλείνοντας, ο κ. Παλάσκας ευχαρίστησε τους κατοίκους για την παρουσία τους και σημείωσε ότι ο Δήμος χρειάζεται να περάσει από την εποχή της διαίρεσης δυνάμεων και της τεχνητής πόλωσης σε μια περίοδο ενότητας και άθροισης δυνάμεων. «Μονάχα με νικητή τον συνδυασμό Ανατροπή – Αναγέννηση για τα Γρεβενά μας μπορούμε να ξαναδώσουμε στον τόπο μας την προοπτική που αξίζει και δικαιούται. Κι εγώ προσωπικά δεσμεύομαι ότι θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να το πετύχω».

Από το Γραφείο Τύπου

This entry was posted on Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2019 at 14:48 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply