Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συνάντηση δημάρχου Γρεβενών με την Υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης

10 Μαΐου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Τον Δήμαρχο Γρεβενών, κ. Γιώργο Δασταμάνη επισκέφτηκε σήμερα, 10 Μαΐου 2019 στο γραφείο του, η Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Ελευθερία Χατζηγεωργίου, στο πλαίσιο της επίσκεψής της στη Δυτική Μακεδονία.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στις αναπτυξιακές προοπτικές του Δήμου Γρεβενών και στις δυνατότητες που ανοίγονται για την τοπική αυτοδιοίκηση μέσω των χρηματοδοτικών εργαλείων του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του επικεντρώθηκε στην ανάγκη ενίσχυσης του Δήμου εκ μέρους του Υπουργείου για την ανάπλαση και την αντιπλημμυρική προστασία του Γρεβενίτη και του Δοξανίτη ποταμού, αίτημα για το οποίο η υφυπουργός δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει και θα υποστηρίξει στα πλαίσια των υπαρχουσών δυνατοτήτων.

Γραφείο Τύπου

Δημάρχου Γρεβενών

This entry was posted on Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2019 at 22:00 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply