Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών κ. Δασταμάνη

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Δασταμάνης συγχαίρει θερμά τις παίκτριες πετοσφαίρισης του Αστέρα Γρεβενών, που με το ταλέντο τους και την προσήλωση στο στόχο τους πέτυχαν την άνοδο της ομάδας στην Α2 κατηγορία και τους εύχεται καλή επιτυχία στην νέα τους διαδρομή.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους προπονητές της ομάδας, στην διοίκηση και στις οικογένειες των αθλητριών που στηρίζουν τις προσπάθειες τους, όπως επίσης και στον φίλαθλο κοινό των Γρεβενών που βρίσκονται στο πλευρό τους σε κάθε αγώνα.

Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών




Συγχαρητήριο μήνυμα Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών και Επικεφαλής του Συνδυασμού «Μαζί Συνεχίζουμε» κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη

Τα «Αστέρια» των Γρεβενών, οι αθλήτριες του Δήμου μας έλαμψαν και πάλι και φώτισαν τις καρδιές μας με την νέα μεγάλη τους επιτυχία. Πέτυχαν τον στόχο τους με την άνοδο τους στην Α2 Εθνική κατηγορία Βόλεϊ γυναικών και για ακόμη μία φορά μας χάρισαν στιγμές χαράς, συγκίνησης και υπερηφάνειας.

Ο Επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε» και υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης συγχαίρει τις αθλήτριες της ομάδας γυναικών του «ΑΣΤΕΡΑ» Γρεβενών καθώς και τους προπονητές της ομάδας για το νικηφόρο αποτέλεσμα των προσπαθειών τους.

Συγχαίρει επίσης τα μέλη της Διοίκησης και τους γονείς των αθλητριών που, παρά τα προβλήματα, στήριξαν με κάθε μέσο τους στόχους των παιδιών τους.

Εκφράζει επίσης τα συγχαρητήριά του και στους οπαδούς της ομάδας που στηρίζουν τα αστέρια με θέρμη.

Σας ευχαριστούμε!

Συγχαρητήριο μήνυμα του Υποψηφίου Δημάρχου με τον συνδυασμό «Ανατροπή, Αναγέννηση για τα Γρεβενά μας» κ. Κώστα Παλάσκα

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Αστέρα Γρεβενών, μας έκανε να νιώσουμε απεριόριστη περηφάνια, αφού κατάφερε, στο επιτυχημένο Τουρνουά που διοργάνωσε στα Γρεβενά, να ανέβει στην Α2 κατηγορία.
Συγχαρητήρια στα κορίτσια, στο προπονητικό τιμ, στην διοίκηση, στους γονείς που στηρίζουν την προσπάθειά τους αλλά και στον φίλαθλο κόσμο των Γρεβενών που στάθηκε δίπλα τους, όλες αυτές τις μέρες.
ΜΠΡΑΒΟ σε όλους

Ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού Δυτικής Μακεδονίας, Αντώνιος Δασκαλόπουλος:

Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του Αστέρα Γρεβενών για την άνοδό της στην Α2 κατηγορία. Για άλλη μια φορά το ταλέντο, το πάθος και η σκληρή δουλειά απέδωσαν καρπούς.
Η ομάδα αυτή αποτελεί στολίδι για την πόλη μας και μας κάνει όλους Περήφανους.
Πάντα επιτυχίες!

Χρήστος Αθ. Μπγιάλας, Βουλευτής Γρεβενών ΣΥ.ΡΙΖ.Α.:
Μεγάλη νίκη για το Γρεβενιώτικο βόλεϊ αποτελούν τα επιτεύγματα των γυναικείων ομάδων του Αστέρα Γρεβενών και του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών, οι οποίες μας γεμίζουν περηφάνια και αισιοδοξία για τους νέους ανθρώπους του Νομού μας.

Θερμά συγχαρητήρια στον Αστέρα Γρεβενών που πέτυχε την άνοδό του στην Α2 Εθνική Κατηγορία και στο Γυμναστικό Σύλλογο Γρεβενών που γιορτάζει την άνοδό του στη Β’ Εθνική.

Τέτοιες επιτυχίες αποδεικνύουν ότι με προσήλωση στο στόχο και επίμονη δουλειά, μπορούν να επιτευχθούν μεγάλες νίκες. Επίσης, αναδεικνύουν το σημαντικό δυναμικό των αθλητικών σωματείων του νομού μας.

Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες, τους προπονητές και τις Διοικήσεις και εύχομαι να συνεχίσετε να μας κάνετε περήφανους με τις επιτυχίες σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.