Ένα μακροχρόνιο αίτημα από το 1977 υλοποιείται με επιτυχία.

Υπογράφηκε την Πέμπτη στις 2 Μαΐου 2019 μεταξύ του
Δήμου Γρεβενών και του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Α.Ε. Ν. Γρεβενών το συμφωνητικό εκμίσθωση οικοπέδου στην περιοχή Μερά με σκοπό την ανέγερση νέου σύγχρονου υπεραστικού σταθμού.



Με την υπ αριθ. 128/2017 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών εγκρίθηκε η εκμίσθωση τμήματος δημοτικού οικοπέδου που βρίσκεται στην ανατολική είσοδο της πόλης στην περιοχή του Μερά.

Με την υπ. αριθμ 48/2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών εγκρίθηκαν οι όροι και οι προϋποθέσεις της εκμίσθωση του οικοπέδου με σκοπό την ανέγερση σταθμού καθώς εξουσιοδοτήθηκε και ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δασταμάνης Γεώργιος για την υπογραφή του συμφωνητικού.

Με την ολοκλήρωση των διαδικασιών η διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Α.Ε. προχωρά στην ανέγερση νέου σύγχρονου σταθμού με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών.

Η δημιουργία νέου σταθμού εξυπηρέτησης λεωφορείου στην περιοχή Μερά, κρίθηκε απαραίτητη για την κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση της πόλης των Γρεβενών.

Η Διοίκηση του ΚΤΕΛ Α.Ε. Ν. Γρεβενών ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Γρεβενών κ. Γεώργιο Δασταμάνη για την υλοποίηση του μακροχρόνιου αιτήματος καθώς και όλα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ν.ΓΡΕΒΕΝΩΝ Α.Ε.
Ζιάκας Ιωάννης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.