Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κύπελλο Ελλάδος: Από 120 προσκλήσεις σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τον τελικό!

8 Μαΐου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Ελάχιστες θα είναι, τελικά, οι προσκλήσεις που θα δοθούν για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το μεσημέρι αποφασίστηκε ότι στον τελικό θα είναι πολύ λίγα άτομα.

Θα δοθούν συνολικά 1.040 προσκλήσεις για τον μεγάλο αγώνα του Σαββάτου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Από αυτές, η κάθε ομάδα θα πάρει 120 προσκλήσεις, 600 θα πάρει η ΕΠΟ, ενώ οι υπόλοιπες 200 θα μοιραστούν (100+100) στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ για τους συγγενείς τους.

Ο φίλοι της ΑΕΚ θα παρακολουθήσουν τον τελικό από τη Θύρα 31 και αυτοί του ΠΑΟΚ από τη Θύρα 23.Αρχικά είχε ακουστεί πως θα δοθεί μεγαλύτερος αριθμός προσκλήσεων, αλλά λόγω της ανησυχίας μήπως καταλήξουν στα χέρια σκληροπυρηνικών οπαδών, αποφασίστηκε το νούμερο αυτό να μειωθεί δραστικά.

Τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και η ΑΕΚ ζητούσαν αρκετές περισσότερες προσκλήσεις για τον τελικό του Κυπέλλου, ωστόσο οι ιθύνοντες της ΕΠΟ και της Αστυνομίας εξήγησαν στους εκπροσώπους των δύο ομάδων ότι δεν νοείται σε έναν τελικό που έχει αποφασιστεί να διεξαχθεί χωρίς κόσμο να πάμε σε μεγαλύτερο αριθμό θεατών στις κερκίδες.

iefimerida

This entry was posted on Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2019 at 20:23 and is filed under Super League, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply