Ελάχιστες θα είναι, τελικά, οι προσκλήσεις που θα δοθούν για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το μεσημέρι αποφασίστηκε ότι στον τελικό θα είναι πολύ λίγα άτομα.

Θα δοθούν συνολικά 1.040 προσκλήσεις για τον μεγάλο αγώνα του Σαββάτου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Από αυτές, η κάθε ομάδα θα πάρει 120 προσκλήσεις, 600 θα πάρει η ΕΠΟ, ενώ οι υπόλοιπες 200 θα μοιραστούν (100+100) στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ για τους συγγενείς τους.

Ο φίλοι της ΑΕΚ θα παρακολουθήσουν τον τελικό από τη Θύρα 31 και αυτοί του ΠΑΟΚ από τη Θύρα 23.



Αρχικά είχε ακουστεί πως θα δοθεί μεγαλύτερος αριθμός προσκλήσεων, αλλά λόγω της ανησυχίας μήπως καταλήξουν στα χέρια σκληροπυρηνικών οπαδών, αποφασίστηκε το νούμερο αυτό να μειωθεί δραστικά.

Τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και η ΑΕΚ ζητούσαν αρκετές περισσότερες προσκλήσεις για τον τελικό του Κυπέλλου, ωστόσο οι ιθύνοντες της ΕΠΟ και της Αστυνομίας εξήγησαν στους εκπροσώπους των δύο ομάδων ότι δεν νοείται σε έναν τελικό που έχει αποφασιστεί να διεξαχθεί χωρίς κόσμο να πάμε σε μεγαλύτερο αριθμό θεατών στις κερκίδες.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.