Επτά ματς διεξήχθησαν χθες για την 30η και τελευταία αγωνιστική της Superleague, με το ενδιαφέρον να είναι πολύ έντονο στη μάχη της ουράς για το ποιος τελικά θα ακολουθήσει τους Απόλλωνα Σμύρνης και Λεβαδειακό στον δύσκολο δρόμο του υποβιβασμού.

Τελικά αυτός ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα που αν και γηπεδούχος βρήκε μπροστά του τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ που δεν είχε διάθεση για… χάρες. Ο Δικέφαλος του Βορρά πήρε τη νίκη με 2-0 και «υπέγραψε» τον υποβιβασμό των Γιαννιωτών.

Ο ΟΦΗ από την άλλη, ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο το ντεμαράζ των τελευταίων αγωνιστικών. Πήρε σπουδαίο διπλό (2-0) μέσα στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου και κέρδισε στο νήμα το δικαίωμα να παλέψει για την παραμονή του στη διαδικασία των μπαράζ.

Τεράστια νίκη πέτυχε και ο Αστέρας Τρίπολης επί του Πανιώνιου με 3-0, με τους Αρκάδες να επικρατούν εντός έδρας και να σώζουν μια χρονιά που ξεκίνησε εφιαλτικά για αυτούς.

Ο Παναθηναϊκός διασκέδασε τις εντυπώσεις στο παγωμένο ΟΑΚΑ και σκόρπισε τον Παναιτωλικό με 4-0.

Τον άτυπο τίτλο της ευρύτερης νίκης όμως πήρε ο Άρης. Σοκ και δέος στο Βικελίδης για τους κιτρινόμαυρους που αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, ήταν καταιγιστικοί και τελικά επικράτησαν με το ταπεινωτικό 7-2 επί της Ξάνθης.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη έκλεισε τη χρονιά συνεχίζοντας το σερί νικών και καλής μπάλας που τρέχει, επικρατώντας εκτός έδρας με 3-0 της Λάρισας.

Νίκη και για την ΑΕΚ κόντρα στον πεσμένο και απογοητευμένο Λεβαδειακό. Η Ένωση επικράτησε εκτός έδρας των Βοιωτών με 3-0 και πήρε ψυχολογία ενόψει του τελικού Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Χτες η Λαμία έκλεισε μια ιδανική για τον σύλλογο χρονιά με νίκη, επικρατώντας 3-0 στη Ριζούπολη επί του Απόλλωνα Σμύρνης.

Αναλυτικά τα σκορ και η βαθμολογία της Superleague, στην τελική της μορφή, όπως διαμορφώθηκε από τις αναμετρήσεις της 30ης αγωνιστικής:

Απόλλωνας Σμύρνης – Λαμία 0-3
Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός 4-0
Λάρισα – Ολυμπιακός 0-3
Αρης – Ξάνθη 7-2
Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος 3-0
Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-2
Λεβαδειακός – ΑΕΚ 0-3
ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 0-2

in

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.