Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ρουβίκωνας: Απειλεί δικαστές για την άδεια Κουφοντίνα- Θα επηρεάσει τη ζωή τους

4 Μαΐου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Ο Ρουβίκωνας απειλεί ανοιχτά τους δικαστές που θα αποφασίσουν για την άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Με ανάρτηση στο Facebook, ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα απειλεί τους δικαστές του τριμελούς συμβουλίου πλημμελειοδικών Βόλου, που θα αποφασίσουν για την άδεια του «Λουκά» της 17 Νοέμβρη, ότι η απόφασή τους θα επηρεάσει τη ζωή τους και προειδοποιεί ότι «όλα θα κοκκινίσουν».

Αναλυτικά, το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα έγραψε:

«Αυτήν την Πέμπτη το τριμελές συμβούλιο πλημμελειοδικών Βόλου θα αποφασίσει εάν θα έχουμε τον πρώτο νεκρό απεργό πείνας στην Ελλάδα. Η υγεία του Δημήτρη Κουφοντίνα είναι ήδη πολύ επιβαρυμένη και είναι ζήτημα αν θα αντέξει τις επόμενες μέρες. Οι τρεις συγκεκριμένοι δικαστές του Βόλου θα πάρουν μια απόφαση που θα επηρεάσει άμεσα την ζωή του Δημήτρη την ζωή την δικιά μας και την ζωή την δικιά τους. Ελπίζω να μην κόψουν αυτό το κόκκινο νήμα. Γιατί αν το κάνουν όλα θα κοκκινίσουν».Ο Δημήτρης Κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας στις 2 Μαΐου, έπειτα από την απόρριψη για δεύτερη φορά του αιτήματός του να πάρει άδεια από τις αγροτικές φυλακές. Την άδεια αρνήθηκε στον εκτελεστή της 17 Νοέμβρη ο εισαγγελέας των φυλακών.

iefimerida

This entry was posted on Σάββατο, 4 Μαΐου, 2019 at 17:30 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply