Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε χθες, η κηδεία του άτυχου εικονολήπτη Κώστα Θεοδωρακάκη ο οποίος έχασε τη ζωή του την Κυριακή του Πάσχα στη διάρκεια του σαϊτοπόλεμου που πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα.

Την ίδια στιγμή, ένας εκ των κατηγορουμένων για τον θάνατο του Κ. Θεοδωρακάκη, ανέφερε πως για πενήντα χρόνια έπαιρνε μέρος στον σαϊτοπόλεμο χωρίς ποτέ να γίνει κάποιο ατύχημα.

«Είμαι 62 χρονών και επί πενήντα χρόνια παίρνω μέρος στον σαϊτοπόλεμο χωρίς ποτέ να γίνει κάποιο ατύχημα, από εμένα. Δυστυχώς κάποια στιγμή, όπως κρατούσα στο χέρι μου αναμμένη μία σαΐτα, πήρε φωτιά μία άλλη σαΐτα που ήταν μέσα στο ταγάρι μου και το τρύπησε. Η σαΐτα αυτή έφυγε από την κάτω πλευρά του ταγαριού και οι υπόλοιπες σαΐτες πήραν και αυτές φωτιά» αναφέρει στην κατάθεσή του ένας εκ των κατηγορουμένων, όπως αποκάλυψε το OPEN.

«Τότε, έβγαλα το ταγάρι και το άφησα στο έδαφος και αμέσως το πάτησα, για να μην φύγουν οι υπόλοιπες σαΐτες και πάνε προς τον κόσμο…Δεν μπορώ να πιστέψω ότι από τη δική μου σαΐτα σκοτώθηκε άνθρωπος» δήλωσε ο άνδρας.

Σημειώνεται ότι τα επτά άτομα που κατηγορούνται ότι ευθύνονται άμεσα ή έμμεσα για τον θάνατο του εικονολήπτη, θα δικαστούν από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο την Παρασκευή.

in

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.