Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Παράταση Δράσης – Κάρτα Καταναλωτή από τον Εμπορικό Σύλλογο Γρεβενών

2 Μαΐου, 2019 by Χρήστος Μίμης


Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών, λόγω της
μεγάλης συμμετοχής, αποφάσισε την παράταση της διανομής της «κάρτας καταναλωτή», με αυτόματη συμμετοχή στην μεγάλη κλήρωση με δώρα και δωροεπιταγές αξίας 2000€.

Η διανομή θα συνεχιστεί και το δεκαήμερο ενδιάμεσων εκπτώσεων έως την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019. Η διανομή θα γίνεται στο Ξύλινο Σπιτάκι του Συλλόγου, το οποίο  έχει  στηθεί στην Κεντρική Πλατεία (Πλατεία Αιμιλιανού) της πόλης μας, τις ώρες που θα είναι ανοιχτή η αγορά.

Βασική προϋπόθεση η προσκόμιση απόδειξης αξίας 20€ και άνω από οποιοδήποτε κατάστημα-μέλους του Συλλόγου μας.

Με την παραλαβή της Κάρτας ο καταναλωτής συμμετέχει αυτομάτως σε κλήρωση με Δώρα ή Δωροεπιταγές προσφορά των συναδέλφων καταστηματαρχών.

Να τονίσουμε ότι η Κάρτα, η οποία χορηγείται δωρεάν,  είναι προσωπική και δεν αφορά μόνον την συγκεκριμένη δράση. Δίνει το προνόμιο στον κάτοχό της να συμμετέχει και σε επόμενες δράσεις του συλλόγου.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά  την Δευτέρα 13 Μαΐου 2019.

  Με Εκτίμηση
 Το  Δ.Σ
Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών

This entry was posted on Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2019 at 09:38 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply