Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Secret Crush: Η νέα εφαρμογή γνωριμιών του Facebook

1 Μαΐου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Tην απόφαση να «χτυπήσει» τις εφαρμογές διαδικτυακών γνωριμιών φαίνεται πως έχει πάρει το Facebook, καθώς όπως έγινε γνωστό σύντομα θα έρθει στη ζωή μας μια νέα υπηρεσία που θα φέρνει σε επαφή τους χρήστες που αισθάνονται… μοναξιά.

Η νέα υπηρεσία του Facebook που θα φέρει την ονομασία «Secret Crush», ούτε λίγο ούτε πολύ θα εργάζεται προκειμένου να βρει ταίρι σε όσους έχουν ανάγκη.

Πώς θα λειτουργεί η νέα υπηρεσία το Facebook
Οι χρήστες του Facebook θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν έως εννέα «φίλους» του για τους οποίους ενδιαφέρονται για κάτι παραπάνω από μια διαδικτυακή σχέση. Μετέπειτα, απλά πρέπει να οπλιστούν με αρκετή υπομονή μήπως και κάποιος τους επιλέξει.

Κάθε φορά που κάποιος θα επιλέγει ένα χρήστη, ο χρήστης αυτός θα ενημερώνεται από το Facebook για τον κρυφό έρωτα αλλά μόνο εφόσον πετύχει το ταίριασμα θα ολοκληρωθεί η διαδικασία και θα αποκαλυφθούν τα ονόματα.

«Θα είναι ευκολότερο από ποτέ να βρείτε τον επόμενο μεγάλο σας έρωτα», υπόσχεται η Facebook.

Να αναφέρουμε, ότι η εν λόγω υπηρεσία δεν θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως παρά μόνο σε λίγες χώρες μεταξύ των οποίων η Κολομβία, ο Καναδάς, η Ταϊλάνδη, η Αργεντινή και το Μεξικό αλλά και 14 χώρες σε Ασία και Νότια Αμερική.

iefimerida

This entry was posted on Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2019 at 22:02 and is filed under ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply