Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

1ος Χρόνος Λειτουργίας στα Γρεβενά του Super Market ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

21 Απριλίου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Ενα χρόνο λειτουργίας στα Γρεβενά, συμπληρώνει στις 27 Απριλίου, το Super Market ΑΒ Βασιλόπουλος, που βρίσκεται στην είσοδο της πόλης των Γρεβενών (1ο χιλ. Γρεβενών – Κοζάνης).

Μία επένδυση, που έχει προσφέρει μια διαφορετική εικόνα, στον  χώρο του Εμπορίου.

Από την πρώτη μέρα, της λειτουργίας του, προσέφερε και συνεχίζει να προσφέρει επιπλέον δυνατότητες στον καταναλωτή, με ποικιλία ποιοτικών προϊόντων.

Πανέμορφο, ατμοσφαιρικό περιβάλλον με μοντέρνα αισθητική, & σύγχρονο εξοπλισμό όπου θα βρείτε μεγάλη ποικιλία και λύσεις στις πιο συμφέρουσες τιμές!

Στο ΑΒ Γρεβενών θα βρείτε οπωροπωλείο με ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά, τμήμα κρεατικών και ιχθυοπωλείου, τυριά και αλλαντικά,τυποποιημένα τρόφιμα, καθώς και μια τεράστια ποικιλία κωδικών προϊόντων, με τη σφραγίδα υψηλής ποιότητας της ΑΒ Βασιλόπουλος.

Σημαντικό μερίδιο στην επιτυχημένη παρουσία του, αυτό τον πρώτο χρόνο της λειτουργίας του στα Γρεβενά, έχουν τα στελέχη του: ο Διευθυντής κ.Ιωάννης Παπαρίζος, ο Υποδιευθυντής κ.Χαράλαμπος Ορφανίδης, αλλά και το προσωπικό της επιχείρησης που φροντίζουν να εφοδιάζουν καθημερινά τα τμήματά του με ό,τι πιο φρέσκο, νόστιμο και χρήσιμο για τον σύγχρονο εργαζόμενο, την πολυάσχολη μητέρα, για όλη την οικογένεια & τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

This entry was posted on Κυριακή, 21 Απριλίου, 2019 at 11:38 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply