Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ανακοίνωση υποψηφίων της δημοτικής κίνησης “Ανατροπή –Αναγέννηση για τα Γρεβενά” με υποψήφιο Δήμαρχο τον Κώστα Παλάσκα

19 Απριλίου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Η δημοτική κίνηση Ανατροπή –Αναγέννηση για τα Γρεβενά εν όψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών του Μαΐου ανακοινώνει υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού:

verrasg

Βέρρας Γεώργιος του Κωνσταντίνου

Γεννήθηκε στο Δοτσικό Γρεβενών το 1975. Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες. Είναι μόνιμος κάτοικος Δοτσικού όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά, έχοντας ξενώνα και μαγαζί εστίασης. Επίσης διατηρεί κτηνοτροφική μονάδα βιολογικής εκτροφής.

mitrakis

Μητράκης Δημήτρης

Γεννήθηκε στην Κρανιά Γρεβενών το 1976 στην οποία και διαμένει μέχρι και σήμερα. Είναι παντρεμένος με την Παναγιώτα Σπύρογλου και έχει πέντε παιδιά. Είναι κτηνοτρόφος βιολογικής εκτοφής.

mparlagiannis

Μπαρλαγιάννη Δέσποινα του Γεωργίου

Με καταγωγή από το Μεσολούρι Γρεβενών, η Δέσποινα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στο University of Warwick της Αγγλίας. Από το 2006 εργάζεται ως εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και είναι μητέρα δύο παιδιών

tsigga

Τσίγκα Κατερίνα

Γεννήθηκε το 1969 στην Σουηδία. Μένει στη Βάρη Γρεβενών από το 2004 και είναι παντρεμένη με τον Γεώργιο Πλιάτσο. Έχουν δύο παιδιά την Βανέσα και τον Θανάση.

letsios i

Λέτσιος Ιωάννης

Γεννήθηκε στην Ελλασόνα το 1961.Τελείωσε το οικονομικό πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΣΟΕ) με πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων και ειδίκευση στη λογιστική και χρηματοοικονομική. Έχει εργαστεί ως ανώτερο στέλεχος οικονομικών υπηρεσιών, ως ορκωτός λογιστής, ως οικονομικός διευθυντής σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες . Είναι οικονομικός-ασφαλιστικός και επενδυτικός σύμβουλος από τον Απρίλιο του 2018 μέχρι και σήμερα.

giotas

Γιώτας Κωνσταντίνος

Γεννήθηκε στις 24-04-1968 στα Γρεβενά. Ο πατέρας του είναι ο Γιώτας Μενέλαος, ιδιοκτήτης της βιομηχανίας ξύλου ΓΙΩΤΑΣ Α.Ε. και μητέρα του η Γιώτα -Τσολάκη Βασιλική συνταξιούχος υπάλληλος της ΔΕΗ. Σπούδασε Τεχνολόγος Ξύλου στο Buckinghamshire Poly of Higher Education, στην Αγγλία. Από το 1993 έως και σήμερα είναι Διευθυντής Παραγωγής της βιομηχανίας επεξεργασίας ξύλου Γιώτας Α.Ε., που εδρεύει στην πόλη των Γρεβενών. Είναι παντρεμένος με τη Γιάννα Καραγιάννη, Νοσηλεύτρια στο Γ.Ν. Γρεβενών και απέκτησε μαζί της τρία παιδιά.

tzatzisk

Τζάτζης Κωνσταντίνος του Αριστοτέλη

Ετών 54. Έγγαμος, πατέρας 2 αγοριών. Απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θράκης. Εκπαιδευτικός και Διευθυντής σε σχολική μονάδα Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης με 27 έτη υπηρεσίας. Συνδικαλιστής με πολλές θητείες στο συνδικαλιστικό όργανο των εκπαιδευτικών (ΕΛΜΕ Γρεβενών) και του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Γρεβενών. Ενεργή ενασχόληση με τα κοινά της περιοχής μας επί σειρά ετών. Εθελοντής αιμοδότης από 18 ετών μέχρι και σήμερα.

Δημήτριος Ψευτογκάς

Ο ίδιος γράφει:
• Γεννήθηκα στον Διάκο Γρεβενών.
• Διαμένω μόνιμα στη Γρεβενά με τη σύζυγό μου Αρμπάρα Αναστασία (εκπαιδευτικό) και τα δυο μας παιδιά: Διαμαντίνα(περιβαλοντολόγος) και τη Εύη (φοιτήτρια Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής).
• Αποφοίτησα από την Ακαδημία Φλώρινας (1987) και απέκτησα πτυχίο εξομοίωσης από το Παιδαγωγικό τμήμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (2001).
• Ασχολούμαι ενεργά πολλά χρόνια με το συνδικαλιστικό κίνημα έχοντας διατελέσει επί πολλές θητείες αιρετό μέλος υπηρεσιακού συμβουλίου στην Π/θμιαΕκπ/ση, Αντιπρόσωπος στη ΔΟΕ και στην ΑΔΕΔΥ Γραμματέας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε.Γρεβενών και μέλος όπου και παραμένω μέχρι σήμερα Διετέλεσα Πρόεδρος στην Δημοτική Επιτροπή Παιδείας Γρεβενών.
• Θήτευσα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση όπου διετέλεσα και αντιδήμαρχος.
Υπηρετώ στην εκπαίδευση 22 έτη και σήμερα εργάζομαι στο 1ο Δ.Σ. Γρεβενών.

katsalis

Κατσάλης Αλέξανδρος

Γεννήθηκε στα Γρεβενά στις 26-01-1971.Ασχολήθηκε με το μπάσκετ από μικρή ηλικία. Ξεκίνησε από τον Γυμναστικό Σύλλογο Γρεβενών όπου μετεγγράφηκε στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης το 1987 και επιλέχθηκε στην Εθνική ομάδα παίδων Ελλάδος. Συμμετείχε ως παίκτης σε πολλές ομάδες, στον Πιερικό Κατερίνης, Καστοριά, Άρη Νίκαιας, Αστέρα Πολυγώνου, στον Πρωτέα Γρεβενών και στον Κεραυνό Αγίου Γεωργίου .Αποφοίτησε από τη σχολή φυσιοθεραπείας και τη σχολή προπονητών μπάσκετ Γ΄ κατηγορίας το 2003 και Β΄ κατηγορίας το 2007. Ασχολήθηκε με την τοπική αυτοδιοίκηση το 2003 και το 2007 όπου και εκλέχθηκε ως δημοτικός σύμβουλος για δύο τετραετίες. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Οικονομικών το 2006. Τον Οκτώβριο του 2012 εκλέχθηκε στο συμβούλιο της Συνεταιριστικής Τράπεζας ως Αντιπρόεδρος και από το 2013 διατελεί πρόεδρος της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Γρεβενών.

papatheodorou

Παπαθεοδώρου Ευάγγελος

Γεννήθηκε το 1976 στα Γρεβενά και είναι μόνιμός κάτοικος Σταυρού. Εργάζεται ως οικοδόμος.

tsentoglou

Τσεντόγλου Παύλος

Γεννήθηκε στη Πηγαδίτσα και ζεί στα Γρεβενά. Είναι παντρεμένος με την Βαρσάμη Παρασκευή και έχει δύο γιούς. Ήταν τριάντα πέντε χρόνια επαγγελματίας στο χώρο του αυτοκινήτου και σήμερα είναι συνταξιούχος.

drossosk

Δρόσος Κωνσταντίνος

Γεννήθηκε στις 13/02/1993 και κατάγεται από το Μέγαρο Γρεβενών. Τελείωσε το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και είναι οικονομολόγος.

This entry was posted on Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2019 at 09:11 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply