Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Λειτουργία του Εκλογικού Κέντρου του Συνδυασμού «Μαζί Συνεχίζουμε» και Ανοιχτή Επικοινωνία με τον Πολίτη…

17 Απριλίου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Ξεκίνησε την λειτουργία του το Εκλογικό Κέντρο του Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών και Επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί Συνεχίζουμε» κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη.

Το Εκλογικό Κέντρο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης των Γρεβενών επί της οδού Φαρδυκάμπου 2 και μέχρι τις εκλογές θα λειτουργεί ως τόπος συνάντησης των φίλων του συνδυασμού αλλά και όλων των πολιτών που θέλουν να μας γνωρίσουν, να ενημερωθούν για τις θέσεις μας, το πρόγραμμά μας, να μας ακούσουν και να τους ακούσουμε.

Στόχος μας το Εκλογικό μας Κέντρο να γίνει το σπίτι του Δημότη μας.

Στο πλαίσιο αυτό ξεκινάμε Ανοιχτή Επικοινωνία με τους Πολίτες του Δήμου μας σε μια Αμφίδρομη σχέση Επικοινωνίας όπου: οι δημότες  μας θα μπορούν να μας καταθέτουν τα παράπονά τους, τους προβληματισμούς τους, τις προτάσεις τους αλλά και το όραμά τους για το αύριο του τόπου μας.

Αυτό μπορεί  να γίνει είτε με  την μορφή εγγράφου που οι ίδιοι θα τοποθετούν σε ειδικό χώρο εντός του εκλογικού μας κέντρου είτε ηλεκτρονικά στο email:dkouptsidis@hotmail.com,Να τονίσουμε ότι θα υπάρχει απόλυτος σεβασμός της ανωνυμίας των δημοτών μας που θα στηρίξουν την προσπάθειά μας.

 Οι δημότες μας είναι η δύναμή μας και είμαστε εδώ για να τους ακούσουμε. Τίποτε δεν μας χωρίζει. Μαζί σχεδιάζουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας, για τα παιδιά μας.

Γιατί για εμάς πάνω απ όλα είναι τα Γρεβενά.

Το εκλογικό μας κέντρο θα είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 9:00 το πρωί έως τις 2:30 το μεσημέρι και από τις 5:00 το απόγευμα έως και τις 10:00μμ.

Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι: 2462074188.

«Μαζί Συνεχίζουμε»

This entry was posted on Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2019 at 18:50 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply