Η Sportexpo 2019 ήταν ένα αθλητικό γεγονός, μοναδικό στη Βόρεια Ελλάδα. Τη διοργάνωσαν η ΔΕΘ-HELEXPO με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού από τις 10 έως τις 13 Απριλίου 2019, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, στα περίπτερα 17, 3, 2 και 16.

Βασικοί στόχοι της έκθεσης ήταν η γνωριμία με ερασιτεχνικά αθλήματα, η γνωστοποίηση στο ευρύ κοινό μη διαδεδομένων αθλημάτων, η ενημέρωση για τις εξελίξεις του κλάδου, η προβολή νέων αθλητικών ειδών και προϊόντων, η δημιουργία προϋποθέσεων για εμπορικές επαφές και συνεργασίες, η παρουσίαση ελληνικών περιοχών ως κέντρα αθλητικού τουρισμού, η διοργάνωση παράλληλων εκδηλώσεων καθώς και η δραστηριοποίηση των σχολικών μονάδων ώστε να συμβάλλουν ουσιαστικά́ στην ενεργοποίηση των μαθητών/τριών για συμμετοχή́ τους σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Σε αυτήν την γιορτή του αθλητισμού συμμετείχε την Παρασκευή 12/4/2019 και ο 10χρονος Τσεπίδης Αχιλλέας λαμβάνοντας μέρος στο πρόγραμμα που ετοίμασε η Ακαδημία Πυγμαχίας του Α.Σ. Άρη.

Ο μαθητής του BOXING CLUB TSEPIDIS ενσωματώθηκε γρήγορα στην αποστολή του Άρη και παρουσίασαν ένα θέαμα υψηλής ποιότητας που το απόλαυσε πλήθος παρευρισκομένων. Τα παιδιά το καταχάρηκαν, απέσπασαν σημαντικές εμπειρίες και τους δόθηκε η δυνατότητα να συμμετάσχουν και σε άλλες αθλητικές δράσεις της έκθεσης. Στο πλάι του Γρεβενιώτη αθλητή ήταν και η πρωταθλήτρια πυγμαχίας Αχιλλεία Τσεπίδου, η οποία λόγω ενός τραυματισμού δεν μπόρεσε να λάβει μέρος σε αυτήν την διαφήμιση της Πυγμαχίας. Φυσικά στο περίπτερο 17 και στο Αθλητικό Στάδιο της Πυγμαχίας ήταν παρών και ο Δάσκαλος των δασκάλων, Στέφος Ευάγγελος.

Ο μικρός Τσεπίδης πέραν της Πυγμαχίας που συμμετείχε ως αθλητής, ενθουσιάστηκε με την αναρρίχηση, της οποίας επιδίωξη είναι η κατάκτηση της όλο και πιο ψηλής κορφής, χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.