Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΓΡΕΒΕΝΆ || Η ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α ´´ Σας ΚΑΛΕΙ σε ΣΥΝΑΥΛΙΑ…

14 Απριλίου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Ο Σύλλογος Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών ´´ Ε Λ Π Ι Δ A ´´ καλεί τα μέλη καί τους φίλους του Συλλόγου να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών με το Σύλλογο Ιεροψαλτών Ν.Κοζάνης ´´ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΑΙ ´´ .
Η Συναυλία Βυζαντινής Μουσικής με ύμνους του Τριωδίου και της Μεγάλης Τεσσαρακοστής θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 και ώρα 7 μ.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.
Οι μέρες της Μεγάλης Τεσσαρακοστής καλούν να αναζητήσουμε και να πλησιάσουμε το Θείο Δράμα γιά να αισθανθούμε βαθύτερα την Ανάσταση του Κυρίου και τη λυτρωση. Ας προσφέρουμε στον εαυτό μας την ανάταση ψυχής που Βυζαντινή Μουσική αναδύει. Ας τιμήσουμε όπως πρέπει τα μέλη του Συλλόγου Ιεροψαλτών ´´ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΑΊ´

Το Δ. Σ. του Συλλόγου ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α

This entry was posted on Κυριακή, 14 Απριλίου, 2019 at 17:55 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply