Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συναντήσεις του νέου Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Μαρδίρη Θεόδωρου, με τους φορείς της Εκπαίδευσης

9 Απριλίου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Από την Τρίτη 2 Απριλίου 2019, που ανέλαβε τα καθήκοντά του ο νέος Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Θεόδωρος Μαρδίρης , προέβη σε μια σειρά συναντήσεων με τα στελέχη της Εκπαίδευσης και τα στελέχη των Υποστηρικτικών δομών.

Συγκεκριμένα συναντήθηκε με τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας όπως επίσης και τους Προϊσταμένους Εκπαιδευτικών θεμάτων με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις για τα θέματα που απασχολούν την Εκπαίδευση, όπως επίσης συζητήθηκε και το πλαίσιο του σχεδιασμού της επόμενης τετραετίας.Στη συνέχεια συναντήθηκε με τα Κ.Π.Ε.(Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης)και συζητήθηκαν θέματα λειτουργίας και Περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, όπως επίσης και δράσεων για την ευαισθητοποίηση των μαθητών, των εκπαιδευτικών και του κοινωνικού συνόλου για το σεβασμό του περιβάλλοντος.
Τις επόμενες ημέρες προγραμματίστηκαν συναντήσεις με τα Ε.Κ.Φ.Ε. (Εργαστηριακά Κέντρα Φυσικών Επιστημών), τα Κ.Ε.Σ.Υ.(Κέντρα Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης), τα ΠΕ.Κ.Ε.Σ.(Περιφερειακά Κέντρα Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού), τους Διευθυντές των Μουσικών σχολείων και τον Διευθυντή του Καλλιτεχνικού σχολείου, τους Τεχνικούς Υπευθύνους Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών όπως επίσης και με τα αιρετά μέλη της Εκπαιδευτικής κοινότητας, ευελπιστώντας σε δημιουργική και αποτελεσματική συνεργασία για τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας της εκπαίδευσης στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας και την επίτευξη των εκπαιδευτικών και των παιδαγωγικών στόχων.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

This entry was posted on Τρίτη, 9 Απριλίου, 2019 at 14:50 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply