Για πέμπτη συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε η πανελλήνια δράση “Let’s do it Greece” στα Γρεβενά. Η δράση διοργανώθηκε από τον Δήμο Γρεβενών την Κυριακή 8 Απριλίου 2019 και πλήθος κόσμου έκανε αισθητή την παρουσία του στους χώρους που επιλέχθηκαν να καθαριστούν.




Συγκεκριμένα επιλέχθηκαν το Πάρκο μανιταριών και η παραποτάμια διαδρομή από την γέφυρα της Καλαμπάκας έως το Διοικητήριο. Το αποτέλεσμα ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκόμενους οι όποιοι έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Στην δράση συμμετείχαν πλήθος κόσμου, ο φυσιολατρικός σύλλογος τα «Γιαγκούλεια», η ομάδα νέων «Μερά», το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Γρεβενών, ο Σύλλογος Μανιταρόφιλων, ο νεοσυσταθείς Σύνδεσμος γραμμάτων και τεχνών, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ζήσης Κιάκας, Χρήστος Τριγώνης, Μάνθος Αδάμος, Γρηγόρης Φαρμάκης και ο Προέδρος της Δημοτικής Ενότητας Γρεβενών κ. Στέργιος Πουρνάρας .

Ευχαριστούμε όλους όσοι στήριξαν τη δράση και τον κ. Χρήστο Μίμη για την διάθεση του φωτογραφικού υλικού.

Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

Δείτε και :

5η χρονιά «Let’s do it Greece» από τον Δήμο Γρεβενών (εικόνες +video)




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.