Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Κωνσταντίνου Γιώτα με τον συνδυασμό “Ανατροπή Αναγέννηση για τα Γρεβενά μας” του Κώστα Παλάσκα

4 Απριλίου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Γεννήθηκα στις 24-04-1968 στα Γρεβενά. Ο πατέρας μου, Γιώτας Μενέλαος, είναι ιδιοκτήτης της βιομηχανίας ξύλου ΓΙΩΤΑΣ Α.Ε. και η μητέρα μου, Γιώτα -Τσολάκη Βασιλική, είναι συνταξιούχος υπάλληλος της ΔΕΗ.

Σπούδασα Τεχνολόγος Ξύλου στο Buckinghamshire Poly of Higher Education, στην Αγγλία.

Από το 1993 έως και σήμερα είμαι Διευθυντής Παραγωγής της βιομηχανίας επεξεργασίας ξύλου Γιώτας Α.Ε., που εδρεύει στην πόλη των Γρεβενών.

Είμαι παντρεμένος με τη Γιάννα Καραγιάννη, Νοσηλεύτρια στο Γ.Ν. Γρεβενών και απέκτησα μαζί της τρία παιδιά.

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά προέκυψε λόγω της ταύτισης των απόψεων μου με τις βασικές ιδέες του οράματος του υποψήφιου Δήμαρχου Γρεβενών, κ. Κώστα Παλάσκα.Η εμπειρία μου μέσω της επαγγελματικής ενασχόλησης μου πιστεύω θα φανεί χρήσιμη στο κοινό μας στόχο που είναι η βελτίωση της καθημερινότητας μας καθώς και η εκμετάλλευση όλων των διαθέσιμων πόρων προς όφελος όλων των πολιτών της πόλης μας.

Με τιμή,
Κωνσταντίνος Γιώτας
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

This entry was posted on Πέμπτη, 4 Απριλίου, 2019 at 20:25 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply