Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Υπογραφή σύμβασης νέου έργου του Δήμου Γρεβενών: ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΑΓΡΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΕΙΣ

3 Απριλίου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Στην υπογραφή σύμβασης του έργου “ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Τ.Κ. ΦΕΛΛΙΟΥ” προϋπολογισμού 240.000€ , προχώρησε ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Δασταμάνης με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας Ι. ΣΙΑΜΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. στην οποία ανατέθηκε η εκτέλεση του μετά από διαγωνιστική διαδικασία.

Το έργο αφορά στην βελτίωση και ασφαλτόστρωση του υφιστάμενου αγροτικού δρόμου που αρχίζει από το όριο του οικισμού Φελλίου προς τις κτηνοτροφικές μονάδες, με κατεύθυνση Δυτικά -Νοτιοδυτικά του οικισμού και χρηματοδοτείται από πόρους του ΕΣΠΑ 2014-2020/ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΠΑΑ) του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας.

Με την εκτέλεση του συγκεκριμένου έργου ο Δήμος Γρεβενών στοχεύει στην ενίσχυση τη κτηνοτροφίας και της αγροτικής παραγωγής της περιοχής μας, μέσα από ένα γενικότερο σχεδιασμό που εκτός από τις καθημερινές παρεμβάσεις με ίδια μέσα και προσωπικό, περιλαμβάνει αλλά δύο σημαντικά έργα με ανάλογες παρεμβάσεις που αναμένεται να υλοποιηθούν το επόμενο διάστημα και είναι η «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ» προϋπολογισμού 400.000€ χρηματοδοτούμενο από πόρους της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας καθώς και η «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΓΗ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ» προϋπολογισμού 1,2 εκατ. € με πιστώσεις του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ».

Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

This entry was posted on Τετάρτη, 3 Απριλίου, 2019 at 16:17 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply