ΝΔ: Η κυβέρνηση στήνει την τελευταία της παράσταση με τα δάνεια των κομμάτων

Την άσκηση ποινικής δίωξης για απιστία και ηθική αυτουργία σε απιστία για την υπόθεση των δανείων των κομμάτων της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ από έξι τράπεζες σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου, «μετά το θαλασσοδάνειο του συνεργάτη του κ. Στουρνάρα, στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ κατηγορούνται μαζί με τραπεζικούς για θαλασσοδάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων. Δεν τους προλαβαίνουμε με τα δανεικά και αγύριστα…».

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ απευθύνεται προσωπικά στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη υποστηρίζοντας πως «αντί να αγχώνεται για τις δημοσκοπήσεις, μήπως και ξαναπιάσουν την κουτάλα με το ΠΑΣΟΚ, ας ζητήσει έστω μία συγγνώμη».

«Και μετά να εξηγήσει πώς και πότε θα επιστρέψει τα χρήματα των Ελλήνων πολιτών» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

ΝΔ: Η κυβέρνηση στήνει την τελευταία της παράσταση με τα δάνεια των κομμάτων

ΝΔ: Η κυβέρνηση στήνει την τελευταία της παράσταση με τα δάνεια των κομμάτων | in.gr
Δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπολύει η ΝΔ με αφορμή την άσκηση ποινικών διώξεων για την δανειοδότηση των κομμάτων για την περίοδο 2005-2011, αναφέροντας ότι πρόκειται για την τελευταία παράσταση μετά την κατάρρευση της υπόθεσης Novartis.

«Τώρα που η υπόθεση Νοvartis αποδείχτηκε η μεγαλύτερη σκευωρία από συστάσεως ελληνικού κράτους και όλα τα δήθεν σκάνδαλα του παρελθόντος κατέρρευσαν, η κυβέρνηση στήνει την τελευταία της παράσταση για τα δάνεια των κομμάτων που αποδείχθηκαν νόμιμα ακόμη και από την εξεταστική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία.

Στην ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνεται ότι «οι πολίτες, όμως, έχουν πια καταλάβει από τις πράξεις τους ότι το ανήθικο πλεονέκτημά τους είναι το μόνο που τους έχει απομείνει».

«Από την κλοπή της Λοΐζου στη διαπλοκή του Κόκκαλη, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πείθει πια κανέναν. Η ώρα της κάλπης έφτασε και το μήνυμα που θα λάβει η χειρότερη και πιο επικίνδυνη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης θα είναι εκκωφαντικό» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

in

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.