Επιθετική συμπεριφορά εμφανίζει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος Ροδίτης όπου κρατείται κατηγορούμενος για τη δολοφονία της φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Star, ο νεαρός ενεπλάκη σε επεισόδιο με δύο συγκρατούμενούς του.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, αφού έχει δώσει τους κωδικούς του στην ανακρίτρια και επιστρέφει στο κελί του, φέρεται να τους απευθύνεται με επιθετικό τρόπο.

«Με γ… χθες το βράδυ. Ξύπνησα και το κατάλαβα» ανέφερε.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, οι δύο κρατούμενοι εξοργίστηκαν με τα λεγόμενά του και ήρθαν στα χέρια με τον 21χρονο.

Οι σωφρονιστικοί έτρεξαν να τους χωρίσουν. Ο Ροδίτης χωρίς να  έχει εμφανή τραύματα μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η υγεία του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Όταν επέστρεψε στο κελί του άρχισε να βρίζει χυδαία τους σωφρονιστικούς, κάτι που ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Ο νεαρός θα περάσει από πειθαρχικό για τη συμπεριφορά του, η οποία χαρακτηρίζεται ως προκλητική, ενώ αναμένεται να του επιβληθεί ποινή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ροδίτης αλλάζει συνεχώς κελιά καθώς οι συγκρατούμενοί του εκφράζουν παράπονα για τη συμπεριφορά του.

Με την ίδια προκλητική συμπεριφορά προσήλθε νωρίτερα και την ανακρίτρια, προκειμένου να δώσει τους κωδικούς του στους δύο λογαριασμούς που διατηρεί σε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, αλλά και τους κωδικούς στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.



Παρά τις βαρύτατες κατηγορίες που τον βαραίνουν, αν και ο ίδιος δηλώνει απολύτως αθώος, ο νεαρός θέλησε να αντιμετωπίσει με ειρωνία και κάποιου είδους χιούμορ, την κατάσταση. Ο διάλογος που είχε με την ανακρίτρια είναι χαρακτηριστικός:

– «Επιτέλους ελεύθερος!»
– «Τι εννοείτε;»
– «Αποφυλακίζομαι, τι δεν αποφυλακίζομαι;»
– «Όχι, για ανάκριση βρίσκεστε εδώ»
– «Α, και εγώ νόμιζα ότι αποφυλακίζομαι…»

Ο 21χρονος κατόπιν, φέρεται να αρνήθηκε να δώσει συμπληρωματική απολογία χωρίς την παρουσία συνηγόρου, ενώ η οικογένειά του όρισε νέο δικηγόρο Αθηνών, ο οποίος αναμένεται να μεταβεί στα Γρεβενά και να συνοδεύσει εκ νέου τον κατηγορούμενο στην ανακρίτρια.

Εν τω μεταξύ, μετά τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων στους δύο υπολογιστές της Ελένης Τοπαλούδη, όπου δεν βρέθηκαν αξιόλογα ευρήματα, οι αρχές ρίχνουν το βάρος τους στα κινητά τηλέφωνα δραστών και θύματος.

in

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.