Νέος πόλεμος Μεγάρου Μαξίμου και ΝΔ με αφορμή τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη από την Κέρκυρα, για τις Εκλογές.

Ο κ. Μητσοτάκης από την Κέρκυρα, είπε μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στο σάλο με την Μυρσίνη Λοΐζου και τις αποκαλύψεις ότι ελάμβανε για σχεδόν 6 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της, ότι «την επέλεξε ο κ. Τσίπρας, παρότι γνώριζε τα όσα είχε πει για την τρομοκρατία. Μάθαμε όμως η κυρία Λοΐζου για 5,5 χρόνια εισέπραττε την σύνταξη της μητέρας της, που είχε πεθάνει. Το ερώτημα είναι αν ο κ. Τσίπρας το γνώριζε» υπογράμμισε ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.



Και συμπλήρωσε: «Το ζητούμενο όμως είναι όχι να αποσυρθεί η κυρία Λοΐζου από την λίστα, αλλά επιτέλους να αποσυρθεί από την εξουσία ο κ. Τσίπρας. Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσα από την δική σας παρουσία στις κάλπες».

Το Μέγαρο Μαξίμου απάντησε με ανακοίνωσή του κάνοντας λόγο για καημούς του κ. Μητσοτάκη. «Δεν ήταν ανάγκη να μας υπενθυμίσει τον καημό του ο κ. Μητσοτάκης. Εδώ και τριάμισι χρόνια που είναι αρχηγός της ΝΔ κοιμάται και ξυπνάει με το όνειρο να αποσυρθεί ο Τσίπρας…», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Μαξίμου και προσέθετε: «Ωστόσο, μετά τις ευρωεκλογές, μάλλον ο κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί μπροστά στον κίνδυνο να αποσυρθεί, ακολουθώντας το παράδειγμα του Ευάγγελου Αβέρωφ και αναγκάζοντας τον πρωθυπουργό να αντιμετωπίσει κάποιον σοβαρό αντίπαλο στις εθνικές εκλογές του Οκτώβρη».

Πηγές της ΝΔ σχετικά απάντησαν στην ανακοίνωση του Μαξίμου λέγοντας τα εξής: «Για της Μυρσίνης την ποδιά, Τους έπιασε πια απελπισιά. Οσο διαβάζουν μόνο Ντοκουμέντο, Τόσο πλησιάζουν στο φαλιμέντο».

 

iefimerida 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.