Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Θεσσαλονίκη: Εφάπαξ βοήθημα 500 ευρώ στους αστυνομικούς που αποκτούν 4ο παιδί

21 Μαρτίου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Τον δικό της τρόπο για να «χτυπήσει» την υπογεννητικότητα που πλήττει την Ελλάδα και να επιβραβεύσει τους πολύτεκνους αστυνομικούς επέλεξε η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

Υστερα από πρόταση του προέδρου της Ενωσης, Θεόδωρου Τσαϊρίδη, στο ΔΣ της περασμένης Δευτέρας, αποφασίστηκε, ομόφωνα, να καταβάλλεται εφάπαξ, έκτακτο βοήθημα, ύψους 500 ευρώ σε όποιο μέλος της Ενωσης αποκτά 4ο παιδί.

Το βοήθημα θα χορηγείται, εκ νέου, και στην απόκτηση 5ου τέκνου και ούτω καθεξής, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.Παρά ταύτα, σε περίπτωση που και οι δυο γονείς είναι μέλη της Ενωσης το εφάπαξ βοήθημα δεν διπλασιάζεται και παραμένει στα 500 ευρώ.

«Η Ένωση στηρίζει εμπράκτως τον θεσμό της οικογένειας και τους πολύτεκνους συναδέλφους , σε μία εποχή που η υπογεννητικότητα έχει χτυπήσει την χώρα μας» καταλήγει η ανακοίνωση του συνδικαλιστικού οργάνου, των αστυνομικών της Θεσσαλονίκης.

iefimerida

This entry was posted on Πέμπτη, 21 Μαρτίου, 2019 at 09:45 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΑΙΔΙ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply