Από τη Δ.Ε.Υ.Α. Γρεβενών ανακοινώνεται ότι πέραν των μέχρι τώρα τρόπων εξόφλησηςτων λογαριασμών ύδρευσης και αποχέτευσης της Επιχείρησης, δηλαδή στα Ταμεία της Επιχείρησης με μετρητά ή με χρήση κάρτας (POS) καθώς και στα Ταμεία των ΕΛ.ΤΑ. , οι καταναλωτές θα έχουν πλέον την δυνατότητα να εξοφλούν τους λογαριασμούς τους εναλλακτικά και :


  1. ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ – INTERNET BANKING.
  2. ΜΕ ΠΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ μέσω των τραπεζικών ιδρυμάτων της επιλογής και συνεργασίας του εκάστοτε καταναλωτή.
  3. ΜΕ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ – ΑΠΟΧΕΥΤΕΥΣΗΣ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.

Στους νέους τρόπους εξόφλησης των λογαριασμών απαραίτητη είναι η συμπλήρωση του Κωδικού Πληρωμής, ο οποίος αναγράφεται πλέον σε όλους τους έντυπους λογαριασμούς που αποστέλλονται από την Επιχείρηση.

Το ύψος της επιβάρυνσης των λογαριασμών των καταναλωτών, που επιλέγουν την εξόφλησή τους με κάποιον από τους παραπάνω νέους τρόπους, καθορίζεται από την Τράπεζα με την οποία συναλλάσσονται και δεν αφαιρείται ούτε συμψηφίζεται από το συνολικό ποσό του λογαριασμού.

Για περισσότερες πληροφορίες οι καταναλωτές μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Γ. και στο τηλέφωνο 24620.25433

 

Ο Δήμαρχος Γρεβενών

&

Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Γ.

Γεώργιος Δασταμάνης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.