«Θρίλερ» στα Γρεβενά, περίπατος της Σειρήνας..

Τα Γρεβενά Αεράτα και η Σειρήνα θα διεκδικήσουν το κύπελλο της ΕΠΣ Γρεβενών, αφού κέρδισαν στους ημιτελικούς

ΠΥΡΣΟΣ-ΑΕΡΑΤΑ 2-3: Δραματική εξέλιξη είχε το Γρεβενιώτικο ντέρμπι, που επεφύλασσε πολλές συγκινήσεις. Οι αντίπαλοι τα έδωσαν όλα για τη νίκη-πρόκριση στον τελικό. Ο Πυρσός ήταν ανώτερος, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, όμως τα Γρεβενά Αεράτα δεν είχαν πει την τελευταία λέξη και κυριολεκτικά «άρπαξαν» τη νίκη, ανατρέποντας το σκορ στο τελευταίο εξάλεπτο. Καθοριστική για τους τυπικά φιλοξενούμενους η απόδοση του Χαματάι, που κράτησε «όρθια» την ομάδα του στα δύσκολα. Στο 16΄ ο Κηπουρός με σουτ πέτυχε το 1-0. Στο 44΄ ο Χαματάι με μακρινό, ψηλοκρεμαστό σουτ, ισοφάρισε. Στο 76΄ ο Ντόλιας είχε οριζόντιο δοκάρι. Στο 80΄ σέντρα του Κυριακίδη και ο Κατσαντώνης με κεφαλιά έκανε το 2-1. Στο 85΄ ο Σιδέρης ανέτρεψε τον Χαματάι και ο «παθών» ευστόχησε στο πέναλτι (2-2). Στο 91΄ ο Λιάκας τροφοδότησε τον Τζάτζη, που πέτυχε το 2-3. Ρεσιτάλ διαιτησίας του Τσακστάρα (Παπαδόπουλος, Ρίγγος).

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Σκλαβενίτης, Σιδέρης, Κατσαντώνης, Κυριακίδης, Ντόλιας, Κηπουρός, Φετσάνης, Λάλλος, Ζολώτας, Μπιζιώτας, Χριστοδουλόπουλος.

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ: Μπακιρτζής, Γαβρίδης (19΄ λ.τ. Τζάτζης), Ρίντι, Μπαλοδήμος, Καραμπάλιος (56΄ Κ. Βασιλόπουλος), Μπατακόιας, Θ. Βασιλόπουλος, Κουπτσίδης, Βλάχος (60΄ Λιάκας), Ζιαγκλιαβός, Χαματάι.



ΣΕΙΡΗΝΑ-ΔΕΣΚΑΤΗ 5-0: Σαφώς ανώτερη η Σειρήνα, απέδωσε ωραίο ποδόσφαιρο και προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό κυπέλλου. Η Δεσκάτη δεν μπόρεσε να αντισταθεί. Υπόθεση λιγότερο από μισή ώρα ήταν για τους γηπεδούχους, που μπήκαν πολύ αποφασιστικά και «καθάρισαν» γρήγορα τον ημιτελικό. Δύο γκολ ο Τσιάρας (1΄, 25΄), από ένα οι Φαρμάκης (5΄), Πιπέργιας (65΄), Μήττας (70΄). Χωρίς προβλήματα η διαιτησία της Λαζόγκα.

ΣΕΙΡΗΝΑ: Κυρατλίδης, Πετκανάς, Παπαδόπουλος, Κολέτσος (70΄ Καραγιάννης), Φαρμάκης, Χαντάβας (70΄ Νικολαϊδης), Τσιάρας, Ασλανίδης (65΄ Συμεωνίδης), Παπανικολάου (55΄ Πιπέργιας), Μπόζιαρης, Μήττας.

ΚΑΜΒΟΥΝΙΑΚΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ: Μυλωνάς, Κ. Κακούσιος, Τσιλινίκος, Σ. Κακούσιος, Πέτσας, Παπατσάνης, Τσικρίκης, Γκουγκογιάννης, Παπακωνσταντίνου, Τζιόλας, Λάμαρης.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.