Με το παρόν δελτίου τύπου θα θέλαμε να ενημερώσουμε την τοπική κοινωνία των Γρεβενών ότι την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση των Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Γρεβενών με στόχο την εκ νέου ενεργοποίηση του παλαιού Συλλόγου. Η συνάντηση αυτή υπαγορεύτηκε από τη διάθεση επανίδρυσης  του Συλλόγου μας, ο οποίος στο παρελθόν είχε αξιοσημείωτο αθλητικό και κοινωνικό έργο, σε μια οικονομική και κοινωνική συγκυρία που έχει την ανάγκη, περισσότερο από κάθε άλλη φορά,  από ανάλογη δραστηριότητα.

Ως εκ τούτου, επιθυμούμε να προσκαλέσουμε τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της περιοχής Γρεβενών, σε όποιο ποδοσφαιρικό Σύλλογο κι αν ήταν εγγεγραμμένοι, καθώς και όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν ως  νέα μέλη ή φίλοι στο Σύλλογο και ενδιαφέρονται να αναπτύξουν δράσεις με στόχο τη στήριξη του ποδοσφαίρου, και την αρωγή των οικονομικά ασθενέστερων και ποικιλοτρόπως πληττόμενων συνανθρώπων μας,  να απευθυνθούν στα εξής καταστήματα:

  1. Fair Play
  2. Καφέ ΠΥΡΣΟΣ
  3. Πρακτορείο ΟΠΑΠ του κ. Χρ. Παπανικολάου

 

Με εκτίμηση

Οι Παλαίμαχοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.