Μητέρα για… πέμπτη φορά έγινε μία γυναίκα 50 ετών, η οποία γέννησε χωρίς να γνωρίζει ότι είναι έγκυος.

Η Μichelle Hall που έχει ήδη δύο ενήλικα παιδιά, ένα 14χρονο παιδί, ενώ έχει αποκτήσει και δύο εγγόνια από τα μεγαλύτερα παιδιά της, έπαθε σοκ τον περασμένο Οκτώβριο, όταν έμαθε πως ήταν έγκυος 26 εβδομάδων, παρά το γεγονός ότι δύο διαφορετικοί γιατροί την είχαν διαβεβαιώσει πως βρίσκεται σε εμμηνόπαυση.

Η 50χρονη από τη Φλόριντα δεν είχε ούτε πρωινές ναυτίες, ούτε είχε πάρει βάρος. Παρά το γεγονός ότι υπέφερε από κάποιους πόνους και κράμπες, είχε καταλήξει στο συμπέρασμα πως οφειλόταν είτε στην εμμηνόπαυση, είτε στον Ερυθηματώδη Λύκο, με τον οποίο είχε διαγνωστεί από την ηλικία των 10 ετών.

Στις 8 Οκτωβρίου, μόνο και μόνο από περιέργεια, αποφάσισε να αγοράσει ένα τεστ εγκυμοσύνης. Έτσι συνειδητοποίησε πως ήταν έγκυος στο πέμπτο της παιδί, από τον 47χρονο σύντροφό της Jerry.

«Όλοι σοκαρίστηκαν. Συνήθιζα στο παρελθόν να λέω πως όλα αυτά είναι βλακείες, μέχρι που συνέβη σε μένα», δήλωσε η ίδια στο «Naples Daily News».
«Είμαστε σε απόλυτο σοκ. Αν και όλο αυτό με κάνει να αισθάνομαι νεότερος», δήλωσε ο σύντροφός της.

Ο γυναικολόγος της, Thomas Beckett, είπε πως η Michele ήταν η γηραιότερη έγκυος ασθενής που είχε στα 30 χρόνια της καριέρας του στην ιατρική, προσθέτοντας πως οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο ήταν πολύ μικρές. «Απλά απελευθέρωσε ένα ωάριο και έτσι συνέβη».

Μετά το πρώτο σοκ, η επόμενη ανησυχία της 50χρονης Michelle ήταν το έμβρυο. Φοβόταν πως λόγω της ηλικίας της, του Ερυθηματώδη Λύκου, της υψηλής της πίεσης αλλά και της απουσίας προγεννητικού ελέγχου, το μωρό θα ήταν σε κίνδυνο.



Οι γιατροί την ενημέρωσαν πως θα γεννούσε πρόωρα με καισαρική τομή, καθώς όσο περισσότερο κυοφορούσε το μωρό, όλο και πιο πιθανό θα ήταν να υποστεί κάποιο εγκεφαλικό ή να αποκτήσει καρδιολογικό πρόβλημα.

Στις 27 Δεκεμβρίου, οι γιατροί της πήραν το μωρό με καισαρική τομή, όταν ήταν περίπου στις 35 εβδομάδες κύησης. Το νεογέννητο αγοράκι έμεινε για 12 ημέρες στην εντατική, υποφέροντας από αργό καρδιακό παλμό, υπνική άπνοια και αναπνευστικά προβλήματα.

Στο τέλος όμως πήγαν όλα καλά και έτσι στις 7 Ιανουαρίου κατάφεραν να επιστρέψουν με το νεογέννητο στο σπίτι. Το μωρό πήρε το όνομα Greyson, ενώ η Michelle τονίζει πως αυτό είναι το τελευταίο της παιδί και για να σιγουρευτεί, αφαίρεσε τις σάλπιγγές της κατά τη διάρκεια της καισαρικής.

in

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.