Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συνάντηση των προέδρων των χωριών της Π.Ε. Γρεβενών για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την εφαρμογή του καινούργιου τρόπου διανομής καυσόξυλων…

6 Μαρτίου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των προέδρων των χωριών της Π.Ε. Γρεβενών τη Δευτέρα 4 Μαρτίου όπου συζητήθηκαν διεξοδικά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την εφαρμογή του καινούργιου τρόπου διανομής καυσόξυλων ατομικών αναγκών. Οι θέσεις των προέδρων καθώς και οι προτάσεις επιλύσεις των προβλημάτων θα γνωστοποιηθούν στην προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δασών Γρεβενών από αντιπροσωπεία προέδρων.Επίσης, αντιπροσωπεία προέδρων θα συναντήσει τον Αναπληρωτή  Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας  Σωκράτη Φάμελλο, από τον οποίο θα ζητήσει την επίλυση των προβλημάτων, την αποκατάσταση  των αδικιών, την ετοιμότητα των υπηρεσιών, την εξασφάλιση των απαραιτήτων ποσοτήτων ξυλείας για όλους τους κατοίκους μόνιμους – και μη και την απεμπλοκή των προέδρων, από την  καινούργια διαδικασία ξύλευσης – διανομής – προμήθειας καυσόξυλων ατομικών αναγκών.

Ελπίζω με σύμπνοια  και λογική στα πλαίσια της νομιμότητας  να διευθετηθούν τα ζητήματα ώστε να είμαστε  χρήσιμοι και αποτελεσματικοί.

Ο Αντιπεριφερειάρχης
Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού
Δασκαλόπουλος Αντώνιος

This entry was posted on Τετάρτη, 6 Μαρτίου, 2019 at 21:33 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply