Συγχαρητήριο Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Γρεβενών

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δασταμάνης υποδέχτηκε στο γραφείο του σήμερα Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019, τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Κοζάνης κ. Θεόδωρο Κεραμά συνοδευόμενο από τον κ. Χρήστο Ζαμπούρα ο οποίος αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Αστυνομικού Διευθυντή Γρεβενών.

Κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής συνάντησης συζητήθηκαν πολλά και ποικίλα θέματα που αφορούν κυρίως στην ασφάλεια, στην εξυπηρέτηση και στη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες. Επισημάνθηκε ότι σκοπός είναι η διασφάλιση της ευταξίας στον Δήμο μας με σεβασμό προς τον δημότη.
Ο Δήμαρχος Γρεβενών ευχαρίστησε τους δύο κυρίους για την μέχρι τώρα συνεργασία τους και ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα.

Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

Συγχαρητήριο Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Γρεβενών




Θα ήθελα να συγχαρώ τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Γρεβενών κ. Χρήστο Ζαμπούρα για την προαγωγή του και την ανάληψη των καθηκόντων του. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή θητεία.
Επίσης θα ήθελα κατ’ αρχήν να συγχαρώ τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Κοζάνης κ. Θεόδωρο Κεραμά για την ανέλιξή του καθώς και να τον ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία που είχαμε όσο υπηρετούσε στα Γρεβενά.
Πρόκειται για δύο αξιόλογους αξιωματικούς που τους διακρίνει το ήθος, ο επαγγελματισμός και η αφοσίωση στο καθήκον.
Ευχόμαστε υγεία και καλή θητεία στα νέα τους καθήκοντα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης

Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών

Ευάγγελος Σημανδράκος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.