Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δύο μετάλλια στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ του BOXING CLUB TSEPIDIS (εικόνες)

24 Φεβρουαρίου, 2019 by Χρήστος Μίμης


Με δύο μετάλλια στο στήθος τους επέστρεψαν στα Γρεβενά οι αθλήτριες του BOXING CLUB TSEPIDIS, που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα από την Πέμπτη 21/22019 έως και το Σάββατο 23/2/2019.

Συγκεκριμένα η αθλήτρια Ζάχου Ελισάβετ στην πρώτη της συμμετοχή σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατέκτησε την τρίτη θέση.

Η αθλήτρια Τσεπίδου Αχιλλεία κατόπιν συνεννοήσεως με τον προπονητή της, δεν συμμετείχε στην κατηγορία της, στην οποία είχε εξασφαλισμένη την πρώτη θέση (λόγω της μικρής συμμετοχής) και αποφάσισε να αγωνιστεί στην αμέσως επόμενη και πιο ανταγωνιστική κατηγορία. Έφτασε λοιπόν στον τελικό της κατηγορίας των 60 κιλών (η ίδια είναι 56) και αγωνίστηκε με μια αθλήτρια βαρύτερη, πιο έμπειρη ( ένα χρόνο μεγαλύτερη που συμμετείχε για δεύτερη φορά σε ίδιο πρωτάθλημα) με αξιοζήλευτες επιδόσεις (δύο φορές πέρυσι Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κατηγορία της).

Η Αχιλλεία δεν φοβήθηκε στιγμή την αντίπαλό της, που βρίσκονταν σε πλεονεκτική θέση και «χτύπησε» τον τελικό στα ίσα. Ήταν ένας αγώνας που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και τελικά η Γρεβενιώτισσα αθλήτρια κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο.

Ήταν ένας συναρπαστικός τελικός στον οποίο εκτός από την άψογη προετοιμασία της Αχιλλείας φάνηκαν ξεκάθαρα και στοιχεία της προσωπικότητας όπως η ψυχική αντοχή και η ανθεκτικότητα της, το θάρρος της, το πείσμα, η υπομονή και επιμονή της, το ήθος και η υποδειγματική αγωνιστικότητα της.

Πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες και πάντα επιτυχίες!!!

BOXING CLUB TSEPIDIS

This entry was posted on Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου, 2019 at 21:31 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply