Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συνέχισε τη συγκομιδή μεταλλίων η Αχιλλεία Τσεπίδου, του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Ελιμειώτης Γρεβενών (εικόνες)

18 Φεβρουαρίου, 2019 by Χρήστος Μίμης


Το Σάββατο 16/2/2019 η αθλήτρια της πυγμαχίας Αχιλλεία Τσεπίδου, συμμετείχε στους διασυλλογικούς αγώνες πυγμαχίας

Βορείου Ελλάδος που διεξήχθησαν στην Θεσσαλονίκη, στην αίθουσα πυγμαχίας του Α.Σ. Άρη.

Η Γρεβενιώτισσα αθλήτρια και Πρωταθλήτρια Ελλάδος αγωνίστηκε σε μεγαλύτερη από τη δική της κατηγορία βάρους και πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε τελικά της αντιπάλου της με 3-0 στα σημεία και κατέλαβε την πρώτη θέση.

Στο πλευρό της ήταν και ο Δάσκαλος των δασκάλων κ. Βαγγέλης Στέφος.Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Αχιλλείας συνεχίζονται με τη συμμετοχή της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νεανίδων στις 21-24/2/2019 στη Λάρισα και στο Πανελλήνιο Μαθητικό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας στις 15-18/3 /2019.

Το βράδυ του Σαββάτου 16/2/2019 ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Γρεβενών τίμησε απονέμοντας αναμνηστικές πλακέτες στα παιδιά των δασκάλων που διακρίθηκαν στον αθλητισμό. Μεταξύ αυτών και στην Αχιλλεία.

Της ευχόμαστε υγειά και καλή συνέχεια.This entry was posted on Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου, 2019 at 21:09 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply