Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δύο Γρεβενιώτικες εταιρείες και μία με έδρα τη Θεσσαλονίκη, στον 9ο Διαγωνισμού Καινοτομίας της Εθνικής Τράπεζας (εικόνες)

18 Φεβρουαρίου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Στα πλαίσια του 9ου Διαγωνισμού Καινοτομίας της Εθνικής Τράπεζας είχαμε την τιμή να συμμετέχουμε 2 Γρεβενιώτικες εταιρείες και μία με έδρα τη Θεσσαλονίκη στην εκδήλωση γνωριμίας και δικτύωσης που υλοποιήθηκε στα γραφεία του προγράμματος NBG BusinessSeeds την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019.
Η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία με το InnoEnergy, διεθνή φορέα στον τομέα της βιώσιμης ενέργειας και την KINNO Consultantsltd που αποτελεί το HUB της InnoEnergy στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν 13 ομάδες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ανακύκλωσης, της εξοικονόμησης ενέργειας, των εναλλακτικών πηγών ενέργειας, της χρηματοδότησης ανανεώσιμών πηγών ενέργειας και της κατασκευής καινοτόμων μηχανισμών μετακίνησης.

Με τη συμμετοχή μας είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε εταιρίες funds και άλλες επιχειρήσεις με παρόμοιο προσανατολισμό. Ευχαριστούμε τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία τους και ευχόμαστε να συνεχίσουν να υλοποιούν αντίστοιχες δράσεις.

Επίσης αφήνουμε ένα μήνυμα σε όσους επιθυμούν να επιχειρήσουν στην Ελλάδα ότι αξίζει να μπουν στη διαδικασία συμμετοχής σε δράσεις υποστήριξης startups, όπως είναι οι διαγωνισμοί καινοτομίας και τα businessincubators, διότι οι εμπειρίες που μπορούν να αποκομίσουν είναι πολλές και ευχάριστες, ενώ συγχρόνως η συμμετοχή παρουσιάζει συχνά νέες ευκαιρίες συνεργασίας και δικτύωσης, η οποίες ξεπερνούν τα στενά γεωγραφικά όρια της Ελλάδας.

Επιχειρησιακή Ανάπτυξη – ΑΦΟΙ ΜΑΧΑΙΡΑ Ο.Ε.
Enerca – ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Ι.Κ.Ε.
Eco Energy Plan – Βέρρας Χ. – Τσακνάκης Γ. Ο.Ε.

This entry was posted on Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου, 2019 at 18:21 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply