Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΠΡΟΪΟΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2019: Βραβεύθηκαν τα πιο καινοτόμα  προϊόντα της αγοράς (εικόνες)

12 Φεβρουαρίου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Προϊόντα που ξεχώρισαν για την καινοτομία τους επιβραβεύθηκαν τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου, στην Τελετή Απονομής των βραβείων του διεθνώς αναγνωρισμένου και καταξιωμένου θεσμού «Προϊόν της Χρονιάς», την αντιπροσώπευση του οποίου έχει αναλάβει από το 2018 η Direction ΒusinessNetwork.

Στην πρώτη διοργάνωση της νέας εποχής του θεσμού στην Ελλάδα, προϊόντα από 19 διαφορετικές κατηγορίες κατόρθωσαν να διακριθούν και θα μπορούν να φέρουν το λογότυπο «Προϊόν της Χρονιάς 2019».Η απονομή των διακρίσεων έγινε στην κατάμεστη αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, με επιχειρηματικά στελέχη, εκπρόσωπους θεσμικών φορέων, δημοσιογράφους και μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας να τιμούν με την παρουσία τους τη σημαντική βραδιά.

Αναλυτικά, «Προϊόν της Χρονιάς» αναδείχθηκαν τα εξής: TsakirisCooked της Coca-Cola 3E (Chips) Duck® FreshDiscs της SCJohnsonHellas (Καθαρισμός Τουαλέτας), Χρυσή Ζύμη Pizza σε 3 Γεύσεις της ΜπάρμπαΣτάθης (Κατεψυγμένη Πίτσα), Nescafé Gold της Nestlé Hellas (Καφές Στιγμιαίος), ΑλλατίνηGoodnessInMe της Elbisco (Μπισκότα Δημητριακών), Fuzeteaτης Coca-ColaHellas (Παγωμένο Τσάι), PampersPants της Procter&GambleHellas (Παιδικές Πάνες – Βρακάκια), PedigreeDentastixDailyOralCare της MarsHellas (PetCare), BionolOutdoor της Rolco ΒΙΑΝΙΛ (Πολυκαθαριστικά), UncleBen’sReadytoHeatRice της MarsHellas(Ρύζι ReadytoHeat), EverydayUltraPlusSensitivewithCotton της ΜέγαΠροϊόνταΑτομικήςΥγιεινής (Σερβιέτες Sensitive), GreenCola&Family της GreenColaHellas(SteviaSoftDrinkswithFlavors), Optimum της MediaStrom(Στρώματα), VodafoneTV της VodafoneHellas(Συνδρομητική IPTV), ZewaDeluxe της EssityHellas (Tissue – Χαρτί Υγείας), v-Banking της Eurobank (Τραπεζική Ηλεκτρονική για Επιχειρήσεις), bleep της AlphaBank (Τραπεζική Προπληρωμένη Κάρτα), FairyUltra της Procter&GambleHellas(Υγρό Πιάτων) και RolBlack της Rolco ΒΙΑΝΙΛ (Υγρό Πλυντηρίου Ρούχων).

Μπορείτε να τα δείτε εδώ: Νικητές 2019Τα προϊόντα που συμμετείχαν στο θεσμό αρχικά αξιολογήθηκαν από τηνΕλεγκτική Επιτροπή Ειδικών, την οποία απάρτιζαν επαγγελματίες του κλάδου του εμπορίου, ειδικοί από τομείς όπως το marketing και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και εκπρόσωποι επιχειρηματικών και θεσμικών φορέων, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι ικανοποιούνται τα κριτήρια της καινοτομίας.Όσα προκρίθηκαν εντάχθηκαν στη μεγάλη καταναλωτική έρευνα, που πραγματοποίησε η IRI ηλεκτρονικά και στην οποία συμμετείχαν 2.600 άνδρες και γυναίκες ηλικίας 18- 65 ετών.

Στην Τελετή Απονομής παρευρέθηκε και ο PhillippeGelder,President&CEO της VotedProductoftheYearWorldwide,o οποίος ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος που βρίσκομαι απόψε εδώ για την πρώτη Τελετή Απονομής που διοργανώνει η DirectionBusinessNetwork στην Ελλάδα. Χαρούμενος, γιατί μετά από μερικά χρόνια απουσίας και δυσκολιών, επιστρέφουμε σε αυτή την αγορά που αξίζει αναγνώρισης για τα καινοτόμα προϊόντα της. Υπερήφανος, γιατί στο πρόσωπο του Βαγγέλη και του Κωνσταντίνου Παπαλιού έχουμε βρει τους κατάλληλους συνεργάτες, για να τοποθετήσουμε το concept μας σαν το κορυφαίο βραβείο που προκύπτει από ψηφοφορία καταναλωτών και βοηθά στην αναγνώριση των καινοτόμων brands και την ενίσχυση των πωλήσεών τους».Από τη μεριά του, ο Ευάγγελος Παπαλιός, Εκδότης-Διευθυντής της DirectionBusinessNetwork,ανέφερε πως σε αυτή την πρώτη διοργάνωση της νέας εποχής του θεσμού έγιναν σημαντικά βήματα προς την κατεύθυνση της ενίσχυσής του στη χώρα μας. «Κοινός στόχος ήταν να αποκτήσει την αίγλη και την αξία που του αντιστοιχούν και στην ελληνική αγορά και πιστεύω πως έχουμε ήδη ξεκινήσει να το κατορθώνουμε. Η φετινή παρθενική διοργάνωση αποτελεί τον “πιλότο” μας. Πλέον έχουμε πλήρη και ξεκάθαρη εικόνα για όσα πρέπει να ενισχύσουμε, άλλα και για όσα οφείλουμε να διατηρήσουμε.Θεωρώ πως ήδη, από την επόμενη διοργάνωση, θα έχουμε κάνει ακόμη περισσότερα βήματα προς την κατεύθυνση του στόχου μας», ανέφερε, ενώ συμπλήρωσε πως τα καινοτόμα προϊόντα που διακρίθηκαν στη φετινή διοργάνωση και θα φέρουν το λογότυπο«Προϊόν της Χρονιάς 2019» αποτελούν την καλύτερη απόδειξη πως «παρά τη δύσκολη συγκυρία και την αντίξοη οικονομική κατάσταση των τελευταίων ετών, υπάρχουν ακόμη υγιείς δυνάμεις στην ελληνική αγορά. Υπάρχουν επιχειρήσεις που επενδύουν στην καινοτομία και οδηγούν τις κατηγορίες στις οποίες δραστηριοποιούνται σε ανάπτυξη».

Το «Προϊόν της Χρονιάς» (VotedProduct of the Year) είναι ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος θεσμός βράβευσης διεθνώς σχετικά με την καινοτομία καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, με τις διακρίσεις να προκύπτουν μετά από ψηφοφορία του καταναλωτικού κοινού. Ιδρύθηκε στη Γαλλία, το 1987, και πλέον διοργανώνεται σε πάνω από 45 χώρες ανά τον κόσμο, με τον ίδιο κύριο σκοπό: να αναδεικνύει τα νέα καινοτόμα προϊόντα της αγοράς και να επιβραβεύει τις επιχειρήσεις που τα δημιουργούν για την επένδυση και την πίστη τους στην καινοτομία.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με:

Direction Business Network: AννίταΚρεμλή, Account Μanager, ΠροιόντηςΧρονιάς, τηλ.: 210 77 12 400.

This entry was posted on Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου, 2019 at 18:43 and is filed under ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply