Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Δασταμάνης συγχαίρει θερμά τον Γρεβενιώτη πρωταθλητή Ελλάδος στο μήκος Μιλτιάδη Τεντόγλου , που με ένα άλμα στο 8,19 μ. χθες στο ΣΕΦ κατάκτησε το χρυσό μετάλλιο, αποδεικνύοντας το ταλέντο του , το πάθος του και την προσήλωση στον στόχο του.

Η νέα του επιτυχία διαδέχεται την προηγούμενη στην Μαδρίτη που τον ανάδειξε στην κορυφή του world indoor tour 2019 επιβεβαιώνοντας την θέση του στο αθλητικό στερέωμα.





Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στην Γρεβενιώτισα αθλήτρια του μήκους Ελένη Κουτσαλιάρη που κατάκτησε την τρίτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου γεμίζοντας μας με περηφάνεια και αισιοδοξία για ένα λαμπρό μέλλον.

Συγχαρητήρια αξίζουν φυσικά και στους συλλόγους, στους προπονητές και στις οικογένειες των αθλητών που αγκαλιάζουν τις προσπάθειες τους και στηρίζουν την πορεία τους οδηγώντας τους στον δρόμο των επιτυχιών.

Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.