Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για την προετοιμασία του έργου με τίτλο: «Αρδευτικό δίκτυο και λιμνοδεξαμενή Δήμου Δεσκάτης ΠΕ Γρεβενών» θα αναλάβει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Τη χρηματοδότηση των απαιτούμενων μελετών και εργασιών εκσυγχρονισμού του υφιστάμενου αρδευτικού Καρπερού – Δήμητρας, συμπεριλαμβανομένης και της εγκατάστασης φωτοβολταϊκού συστήματος, με ποσό των 2.200.000€ μέσα από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 αναλαμβάνει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ώστε να προχωρήσει η διαδικασία για την ολοκλήρωση του έργου που αφορά τη βελτίωση του αρδευτικού.



Κατά την παρουσίαση της μελέτης που πραγματοποιήθηκε από ομάδα εργασίας της ΑΝΚΟ Α.Ε. στο πρώην Δημαρχείο στο Καρπερό, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης διαβεβαίωσε τους κατοίκους της τοπικής κοινότητας για την ένταξη του έργου και τη χρηματοδότησή του από το συγκεκριμένο πρόγραμμα, τονίζοντας ότι «η μείωση του ενεργειακού κόστους, όσο και ο εκσυγχρονισμός του υφιστάμενου αρδευτικού αποτελεί προτεραιότητα για τη βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.