Κριός

Ελεύθεροι και ωραίοι. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα βγάλει στην επιφάνεια τον αυθορμητισμό σας, για εσάς τους απογοητευμένους ή κάπως πεσμένους είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει ένα είδος ψυχολογικής αναγέννησης. Ο δυναμισμός σας θα σας κάνει τολμηρούς για άμεσες προσεγγίσεις. Ο ερχομός της Αφροδίτης στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε τι είναι αυτό που έχετε άμεση ανάγκη, ουσιαστικά θα καταφέρετε να πάρετε αποφάσεις και να προχωρήστε τη ζωή σας με συγκεκριμένο πρόσωπο. Η Πανσέληνος στην Παρθένο θα σας βοηθήσει να κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση και ξεκάθαρες βλέψεις, εστιάστε στο πρόσωπο που θα σας κινήσει το ενδιαφέρον, προχωρήστε με βήματα σταθερά και προσγειωμένα.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο εσείς που είστε σε σταθερή σχέση σας συμβουλεύω να μην αφήσετε ανεξέλεγκτες τις παρορμητικές σας αντιδράσεις, ναι μεν η διάθεση σας θα είναι μαχητική ωστόσο θα πρέπει να οροθετήσετε επιθυμίες, απαιτήσεις, και αντιδράσεις. Επίμονες θα είναι οι ενέργειες σας, θα θελήσετε να περάσει το δικό σας, προσπαθήστε να κρατήσετε στάση ισορροπημένη και όχι υπερβολική. Προσοχή να μην δημιουργήσετε ρήξεις, δεν είναι σίγουρο αν το ταίρι σας θα μπορέσει να χειριστεί τις κυκλοθυμικές σας τάσεις. Με την Πανσέληνο στην Παρθένο θα βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία, βγαίνετε από τις αντιθέσεις και τις εναλλαγές, θα καταφέρετε να πορευτείτε με λογική σκέψη και αντίδραση.

Ταύρος

Ελεύθεροι και ωραίοι. Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Αιγόκερω για εσάς που ο χωρισμός σας είναι πρόσφατος, τα γεγονότα σε συνδυασμό με τις επιλογές σας θα σας ανοίξουν δίοδο επανασύνδεσης. Θα σας δοθεί η αφορμή πως ως κατάληξη θα έχει την προσωπική συνάντηση με το πρώην ταίρι σας. Αναθεωρήσεις και υποσχέσεις θα σας βάλουν στον πειρασμό να κάνετε το βήμα της δεύτερης αρχής. Θα αναζητήσετε σταθερότητα και συναισθηματική σιγουριά, αυτή η επανασύνδεση θα έχει θετική κατάληξη. Η Πανσέληνος στην Παρθένο θα σας βοηθήσει να κατασταλάξετε και σταθεροποιήσετε αισθήματα και επιθυμίες.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο αφήνετε πίσω σας ανασφάλειες και φοβίες, περνάτε σε αποφασιστικές προτάσεις με στόχο τη βελτίωση. Με τον Άρη να εμφανίζεται στο ζώδιο σας σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς είστε τσακωμένοι με το ταίρι σας, σας δίνω τη συμβουλή να ξεκινήσετε διαδικασία συμφιλίωσης, στοχεύστε στην ισορροπία και στην κατοχύρωση, αποφύγετε τις περεταίρω ρήξεις. Με την Πανσέληνο στην Παρθένο σημασία για εσάς θα έχει η σταθερότητα, η αγάπη, η εκτίμηση και η εμπιστοσύνη. Η ειλικρινής και τολμηρή συζήτηση που θα ανοίξετε με το ταίρι σας θα φέρει κατάληξη δεσμευτικών αποφάσεων.

Δίδυμοι


Ελεύθεροι και ωραίοι. Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο πρόσχαρη θα είναι η στάση σας, θερμές και άμεσες θα είναι οι ενέργειες σας, θα αξιοποιήσετε τα συμβάντα και θα ‘ρθείτε σε επαφή με το πρόσωπο που σκέπτεστε. Κάποιοι από εσάς ολοκληρώνετε επαφές που την προηγουμένη περίοδο είχατε αφήσει στη μέση. Με την Πανσέληνο στην Παρθένο θα καταφέρετε να βγείτε από άτοπους προβληματισμούς, θα εστιάστε στη ρεαλιστική όψη των καταστάσεων. Πριν κλείσει ο μήνας θα ξεκινήσετε συστηματικές συναντήσεις με πρόσωπο που δεν αποκλείεται οι βλέψεις σας να γίνουν σοβαρές.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Αιγόκερω αποκτά ωριμότητα και τακτική το σκεπτικό σας, τερματίζουν οι σπασμωδικές ενέργειες και αντιδράσεις. Αποκαλυπτικές και δημιουργικές συζητήσεις θα κάνετε με το ταίρι σας, η νέα πρόταση που θα ακούσετε θα σας ενθουσιάσει. Σας δίνω τη συμβουλή να ξεκαθαρίσετε στο πρόσωπο που αγαπάτε τι θέλετε, τι χρειάζεστε, και τι ακριβώς νιώθετε. Με την Πανσέληνο να σχηματίζεται στην Παρθένο σε περίπτωση που ανοιχτεί κουβέντα περί δέσμευσης να ξέρετε πως οι υποσχέσεις που θα ακουστούν θα πρέπει να τηρηθούν, σκεφτείτε πολύ καλά τα λόγια σας.

Καρκίνος

Ελεύθεροι και ωραίοι. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα σας κάνει αισιόδοξους, τολμηρούς, και έτοιμους να προχωρήσετε σε καινούργια αρχή. Με την Αφροδίτη να εμφανίζεται στον Αιγόκερω θα αναζητήσετε μια σοβαρή σχέση που να στηρίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη, θα νιώσετε την ανάγκη να σταθμεύσετε, οι βλέψεις σας θα είναι δεσμευτικές. Η Πανσέληνος στην Παρθένο θα σας βοηθήσει να περάσετε σε συνειδητοποιήσεις, θα εντοπίσετε, θα εξηγήσετε, και θα πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο σταθερής σχέσης, εκδηλώστε άφοβα τα αισθήματα σας δεν πρόκειται να απογοητευτείτε.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα τονώσει την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση σας, βγαίνετε από σκέψεις ηττοπάθειας. Σε περίπτωση που είστε χρόνια στην ίδια σχέση αλλά μέχρι τώρα δεν είχαν γίνει οι ανάλογες δεσμευτικές κινήσεις, τώρα με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Αιγόκερω ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επισημοποίησης. Θα αρχίσετε να βλέπετε τον δεσμό σας πάνω σε μια διαφορετική βάση, με πιο σοβαρή προοπτική, θα νιώσετε την απαιτουμένη εμπιστοσύνη και θα επιδιώξετε μονιμότητα. Κάποιοι από εσάς ίσως να συγκατοικήσετε, κάποιοι άλλοι θα ανταλλάξετε υποσχέσεις γύρω από μελλοντικά ζητήματα που πράγματι θα τηρηθούν.

Λέων

Ελεύθεροι και ωραίοι. Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο εσείς που είστε μόνοι εδώ και αρκετό καιρό τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να φρενάρετε τη στασιμότητα, θα περάσετε σε άμεσες προσεγγίσεις. Η αυτοπεποίθηση σας θα σας ωθήσει στο να κυνηγήσετε την αλλαγή, θα καταφέρετε να δώσετε ώθηση στην προσωπική σας ζωή. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Αιγόκερω σοβαρές θα γίνουν οι βλέψεις σας, θα αναζητήσετε συναίσθημα, σιγουριά, και μια σταθερή βάση για να στηρίξετε παρόν και μέλλον. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στους Ιχθείς αυθόρμητος και οικείος θα είναι ο τρόπος με τον οποίο θα ανταποκριθείτε στο θερμό φλερτ που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Αιγόκερω σωστές θα είναι οι αποφάσεις σας, ισορροπημένη θα είναι η στάση σας, θα σκεφτείτε πολύ καλά πριν ενεργήσετε. Με τον Άρη να εμφανίζεται στον Ταύρο προσπαθήστε να διατηρήσετε τον έλεγχο των αισθημάτων και των αντιδράσεων σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες, η συμπεριφορά σας δεν θα πρέπει να είναι πεισματική. Με την Πανσέληνο στην Παρθένο κάποιοι από εσάς ίσως να μπείτε στην διαδικασία να σκεφτείτε τη μελλοντική πορεία του δεσμού σας. Ο Ήλιος στους Ιχθείς θα ενισχύσει τον αυθορμητισμό σας, θα νιώσετε την ανάγκη να χαλαρώσετε.

Παρθένος

Ελεύθεροι και ωραίοι. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Αιγόκερω πολύ καλά θα κάνετε και θα συλλέξετε πληροφορίες πριν πάρετε την απόφαση σχετικά με το αν θα προχωρήσετε με το καινούργιο πρόσωπο που θα σας προσεγγίσει. Αυτά που θα μάθετε δεν θα σας απογοητεύσουν, ορθή θα είναι η κρίση σας, οι αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι σωστές. Με την Πανσέληνο να σχηματίζεται στο ζώδιο σας η ξεκάθαρη και άμεση στάση που θα έχετε απέναντι στο ενδιαφερόμενο πρόσωπο θα έχει δημιουργική κατάληξη, θα κερδίσετε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του. Με τον Ήλιο να εισέρχεται στους Ιχθείς είναι πολύ πιθανόν να ξεκινήσετε νέα σχέση.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Αιγόκερω κάτι συγκεκριμένο θα σας προτείνει το ταίρι σας, θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις παρορμητικές απαντήσεις πολύ καλά θα κάνετε και θα σκεφτείτε διεξοδικά πριν δώσετε την τελική σας απάντηση. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στους Ιχθείς αισιόδοξη και ήρεμη θα είναι η συμπεριφορά σας, δεν θα θελήσετε απότομες αλλαγές ή εκρηκτικές ανατροπές. Στόχος σας θα είναι η ισορροπία και η αρμονία μέσα στη σχέση σας, δεν θα θελήσετε εντάσεις ή αβεβαιότητες. Με τον τρόπο που θα κινηθείτε θα καταφέρετε να ισορροπήσετε τις τυχόν έκρυθμες καταστάσεις ή συνθήκες, θα βρείτε κατανόηση, θα νιώσετε συναισθηματικά ασφαλείς.

Ζυγός

Ελεύθεροι και ωραίοι. Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο ανανεώνονται οι συνθήκες της προσωπικής σας ζωής, ανοίγεται νέος κύκλος επαφών, για κάποιους με πρώην ταίρι, για κάποιους άλλους με νέα γνωριμία. Εσείς που επιθυμείτε το πρώην ταίρι σας θα επανασυνδεθείτε, οι συζητήσεις σας θα σας βοηθήσουν να αναθεωρήσετε απόψεις, θα μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά με καινούργια πλέον δεδομένα. Εσείς που θα επιλέξετε να πορευτείτε με το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Αιγόκερω τα γεγονότα θα σας δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για σταθερές επαφές, θα είστε σε θέση να προχωρήσετε μπροστά με δυναμισμό και με καινούργιους στόχους.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα τονώσει τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση σας, θα περάσετε σε προτάσεις που ουσιαστικά θα κατευθύνουν την πορεία του δεσμού σας. Με την Πανσέληνο στην Παρθένο προγραμματισμοί και καινούργια σχέδια θα γίνουν μέσα στον μήνα. Θα θελήσετε να οργανώσετε τη σχέση σας, δεν αποκλείεται να σκεφτείτε το ενδεχόμενο της συγκατοίκησης. Εσείς που είστε πολλά χρόνια μέσα στην ίδια σχέση είναι πολύ πιθανόν να προχωρήσετε σε πράξεις δέσμευσης. Η σχέση σας θα περάσει σε ένα πιο ουσιαστικό και πιο δεσμευτικό επίπεδο, εσείς οι ίδιοι θα νιώσετε την ανάγκη να σταθμεύσετε και να κατασταλάξετε στο ταίρι που έχετε δίπλα σας.

Σκορπιός


Ελεύθεροι και ωραίοι. Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο αφήστε ελεύθερο τον αυθορμητισμό σας, θα υπάρξουν συμβάντα που θα σας ενθουσιάσουν. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να σας δοθεί άνοιγμα για σταθερή σχέση. Με τον Άρη να εμφανίζεται στον Ταύρο θα φανείτε ιδιαιτέρως τολμηροί, παρά το ότι θα προσπαθήσετε να φερθείτε συγκρατημένα ωστόσο θα εμφανιστεί πάθος που δεν αποκλείεται να σας οδηγήσει σε κτητικές ενέργειες. Η Πανσέληνος στην Παρθένο θα σας βοηθήσει να κατασταλάξετε συναισθηματικά και να προχωρήσετε επάνω σε μια γερή βάση. Τα γεγονότα θα σας φέρουν άνοιγμα νέων ευκαιριών, με Ήλιο στους Ιχθείς θα καταφέρετε να δώσετε καινούργιο νόημα στην προσωπική σας ζωή.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Σταθερότητα και συναισθηματική καταστάλαξη θα σας φέρει η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω. Θα τα βρείτε με το ταίρι σας, ο Ερμής στους Ιχθείς θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε τον δεσμό σας, η στάση σας θα είναι ανέμελη και θετική. Με την Πανσέληνο στην Παρθένο είναι πολύ πιθανόν να οργανώσετε τις ενέργειες σας και γενικότερα την πορεία της σχέσης σας. Ο μήνας θα ξεκινήσει και θα πορευτεί μέσα σε κλίμα συνεννόησης και αμοιβαιότητας, βγαίνετε από ασφυκτικές συνθήκες. Εμπιστευτείτε το ταίρι που έχετε δίπλα σας, αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις, θα είναι λάθος αν παγιδευτείτε σε ανυπόστατες αμφιβολίες.

Τοξότης

Ελεύθεροι και ωραίοι. Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα υπάρξουν καινούργια ανοίγματα που θα δώσουν ώθηση στις εξελίξεις. Προμηνύεται ξεκίνημα σχέσης, οι ενέργειες και οι αποφάσεις σας θα είναι κάπως ασυνήθιστες και ιδιαιτέρως απελευθερωμένες. Αρχές του μήνα θα υπάρξουν διάφορων ειδών προκλήσεις, την εμφάνιση τους θα κάνουν πρόσωπα που δεν θα σας αφήσουν να αδιαφορήσετε. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσετε τις επαφές σας , εσείς θα ορίσετε την περεταίρω πορεία. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Αιγόκερω σκεπτόμενες θα είναι οι ενέργειες σας, θα είστε σε θέση να κινηθείτε αποφασιστικά.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα ‘ρθει να ενισχύσει την ανάγκη σας για ελευθερία κινήσεων, ατίθαση θα είναι η στάση σας, θα νιώσετε την ανάγκη να βγείτε από το κατεστημένο σας. Με τον Άρη να εμφανίζεται στον Ταύρο προσοχή στις αυθόρμητες επιλογές και στις απότομες συναισθηματικές εναλλαγές. Εσείς που είστε πολλά χρόνια στην ίδια σχέση ενδέχεται να είστε επιρρεπείς στα ξεσπάσματα, προσοχή να μην πάρετε αποφάσεις για τις οποίες λίγο αργότερα θα αλλάξετε γνώμη. Η Πανσέληνος στην Παρθένο θα βγάλει στην επιφάνεια κρυμμένες ανάγκες και καταπιεσμένες επιθυμίες, προσπαθήστε να κινηθείτε με ισορροπία και προνοητικότητα.

Αιγόκερως

Ελεύθεροι και ωραίοι. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιο σας και λίγο αργότερα με την Πανσέληνο στην Παρθένο θα αναζητήσετε μια γνωριμία και στη συνέχεια μια σχέση που να μπορεί να σας προσφέρει μέλλον, σταθερότητα και βάσιμη εξέλιξη. Το ενδιαφέρον και η έλξη σας θα επικεντρωθεί σε άτομα σοβαρής προσωπικότητας που να ξέρουν τι θέλουν και να έχουν ειλικρινείς προθέσεις. Αν εστιάσετε στα άτομα που ήδη υπάρχουν στην κοινωνική σας ζωή ή στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, τότε ίσως να καταφέρετε να εντοπίσετε ποιο είναι το πρόσωπο που πραγματικά αξίζει την προσοχή σας. Μέσα στον μήνα θα υπάρξει άνοιγμα για έναρξη σταθερής σχέσης, αν ανταποκριθείτε και κινηθείτε με αμεσότητα το έδαφος θα γίνει ιδιαιτέρως πρόσφορο.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο προσοχή στις ανατρεπτικές σας διαθέσεις. Η είσοδος του Άρη στον Ταύρο ίσως να σας κάνει αντιδραστικούς, η πεισματική σας πλευρά θα κάνει την εμφάνιση της. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιο σας θα υπάρξει σοβαρό ξεκαθάρισμα που θα στρώσει έδαφος για συζητήσεις δεσμευτικών εξελίξεων. Οι καταστάσεις θα διαφοροποιηθούν και θα σας πείσουν πως αξίζει να εμπιστευτείτε το ταίρι σας. Με την Πανσέληνο στην Παρθένο ίσως να αναθεωρήσετε για κάποιες παρατραβηγμένες αντιδράσεις σας, θα σκεφτείτε λογικά και θα δώσετε σοβαρές μελλοντικές υποσχέσεις.

Υδροχόος

Ελεύθεροι και ωραίοι. Με τη Νέα Σελήνη να σχηματίζεται στο ζώδιο σας αυθορμητισμός και ανάγκη για ανανέωση θα διακρίνουν τις κινήσεις σας. Αφήνετε στην άκρη την απαισιοδοξία και την αναβολή, θα τολμήσετε να προσεγγίσετε καινούργια πρόσωπα, με δικές σας κινήσεις θα δημιουργηθεί άνοιγμα για προσωπικές επαφές και συναντήσεις. Έντονος ενθουσιασμός θα συνεπάρει τον εσωτερικό σας κόσμο, κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε, εσείς που είστε ελεύθεροι και ανεξάρτητοι θα τολμήσετε να δοκιμαστείτε σε νέες περιπέτειες. Με τον Ερμή και τον Ήλιο στους Ιχθείς ανέμελη θα είναι η διάθεση σας, διαίσθηση και ένστικτο θα βρίσκονται σε ένταση, δείξτε εμπιστοσύνη σε αυτά που θα προαισθανθείτε.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Εσάς που είστε σε σχέση, η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε με ορθολογισμό και να πάρετε ριζικές αποφάσεις. Με την Πανσέληνο στην Παρθένο δεν αποκλείεται να προβείτε σε βήματα που θα σας εξασφαλίσουν σταθερότητα και δέσμευση. Με την είσοδο του Ήλιου στους Ιχθείς ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ακουστεί πρόταση συγκατοίκησης, μην εκπλαγείτε αν προκύψουν αιφνιδιαστικές αλλαγές. Οι διαθέσεις σας θα είναι τολμηρές ταυτοχρόνως και συγκαταβατικές, θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε με το ταίρι σας. Μέσα στον μήνα ετοιμαστείτε καταφθάνουν ανανεωτικές εκπλήξεις και συζητήσεις με θετικά αποτελέσματα.

Ιχθύς

Ελεύθεροι και ωραίοι. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σας φέρνει νέες ευκαιρίες, αισιόδοξες και απελευθερωμένες θα είναι τόσο οι σκέψεις σας όσο και οι κινήσεις σας. Μέσα στον μήνα θα υπάρξουν συναντήσεις, προτάσεις και αισιόδοξες συνομιλίες φέρνοντας άνοιγμα για δημιουργία σχέσης. Θετική επίδραση θα έχει επάνω σας η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, στόχος σας θα είναι να δημιουργήσετε σταθερές βάσεις, εσείς οι ανεξάρτητοι είναι πολύ πιθανόν να αλλάξετε βλέψεις δεν αποκλείεται να αναζητήσετε σταθερό δεσμό με πορεία και μέλλον. Η εμφάνιση του Ερμή στο ζώδιο σας θα σας ωθήσει σε αυθόρμητες ενέργειες, θα καταφέρετε να ανανεωθείτε συναισθηματικά.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Με την Αφροδίτη να εμφανίζεται στον Αιγόκερω και τον Ερμή στο ζώδιο σας, ρομαντική και προστατευτική θα είναι η στάση σας ως προς το ταίρι σας, αγάπη και συμπαράσταση θα υπάρξει μεταξύ σας. Η Πανσέληνος στην Παρθένο θα σας κάνει αποφασιστικούς, στις συζητήσεις σας θα είστε ειλικρινείς και αναλυτικοί, θα ακουστούν λόγια που θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε και να καταλήξετε. Στο κλείσιμο του μήνα οι εξομολογήσεις θα δώσουν φως σε τυχόν σκοτεινά σημεία, τερματίζουν οι αμφιβολίες, θα νιώσετε έτοιμοι να προχωρήσετε σε νέα σχέδια. Με τον Ήλιο να εμφανίζεται στο ζώδιο σας καταφθάνουν εκπλήξεις και ευχάριστες αλλαγές.

 

loveletters

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.