Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Grevena TV || Δημοσθένης Κουπτσίδης για την “Γιορτή ποδοσφαίρου 2019” : Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ και ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ τιμούν τα Γρεβενά με την παρουσία τους… (video)

24 Ιανουαρίου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Για την παρουσία του Προέδρου του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, αλλά και για την έλευση στα Γρεβενά στην Γιορτή Ποδοσφαίρου 2019, του Προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου, αναφέρθηκε σε συνέντευξη τύπου, που παραχώρησε την Πέμπτη (24-1-2019), ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης, στα γραφεία της Ένωσης.
Ο κ. Κουπτσίδης, άφησε να εννοηθεί, σε ερώτηση που του απευθύναμε, πως ο Ιβάν Σαββίδης έρχεται στα Γρεβενά για να επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, ενώ ο ίδιος πιθανόν θα επιστρέψει στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας τις επόμενες 15 ημέρες.

Μίλησε επίσης και για τις βραβεύσεις που πραγματοποιηθούν εκείνη την ημέρα…
Δείτε όλη την συνέντευξη:This entry was posted on Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου, 2019 at 15:15 and is filed under Grevenatv, Α΄ Ε.Π.Σ. Γρεβενών, Β΄ Ε.Π.Σ. Γρεβενών, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply