Η Τερέζα Μέι και ο Τζέρεμι Κόρμπιν εξαπέλυσαν σφοδρή επίθεση ο ένας στον άλλον, στην κόντρα τους στη Βουλή, για το Brexit.

Ο ηγέτης των Εργατικών, στην ώρα ερωτήσεων στην πρωθυπουργό, ζήτησε ξανά από την Μέι να αποκλείσει την πιθανότητα «διαζυγίου» με την ΕΕ χωρίς συμφωνία. Ομως, εκείνη του επιτέθηκε επειδή αρνήθηκε να μετάσχει στις διακομματικές συζητήσεις για τα επόμενα βήματα.

«Είναι πρόθυμος να συναντηθεί με τη Χαμάς, τη Χεζμπολάχ και τον IRA, χωρίς προϋποθέσεις, αλλά δεν ήθελε να συναντήσει εμένα για να συζητήσουμε για το Brexit», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μέι. «Η πόρτα του γραφείου της μπορεί να είναι ανοιχτό, αλλά τα μυαλά μέσα είναι απολύτως κλειστά», ήταν η απάντηση του Κόρμπιν.

Η Βρετανίδα πρωθυπουργός τόνισε στους βουλευτές ότι η απόπειρα καθυστέρησης του Brexit δεν θα αποτελέσει λύση. «Οι αποφάσεις παραμένουν ίδιες: συμφωνία, χωρίς συμφωνία, ή όχι στο Βrexit», είπε. Ακόμη, επιτέθηκε στον Κόρμπιν για την πρότασή του για την τελωνειακή ένωση, δηλώνοντας ότι «δεν έχει ιδέα» τι σημαίνει η ίδια η πολιτική του.

 

 

 

 

 

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.