Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Την παρέμβαση της δικαιοσύνης θα ζητήσει ο δήμαρχος Γρεβενών Γ. Δασταμάνης για τους ισχυρισμούς του Γ. Παπαδόπουλου σχετικά με το έργο «Βελτίωση και επέκταση εξωτερικού Δικτύου οικισμών Γρεβενών» – Θεωρεί τα στοιχεία ανακριβέστατα

24 Ιανουαρίου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, την παρέμβαση της δικαιοσύνης, θα ζητήσει  την ερχόμενη Δευτέρα, ο δήμαρχος Γρεβενών, Γ. Δασταμάνης για τους ισχυρισμούς του Γ. Παπαδόπουλου, σχετικά με το έργο το έργο «Βελτίωση και επέκταση εξωτερικού Δικτύου οικισμών Γρεβενών», όπου (σύμφωνα με τον κ.Δασταμάνη) είναι ανακριβέστατοι.Αύριο Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 11.00 στο γραφείο του, θα δοθεί συνέντευξη τύπου, όπου και θα δοθούν όλες οι λεπτομέρειες για το θέμα με τους εξωτερικούς αγωγούς ύδρευσης.

kozan.gr

This entry was posted on Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου, 2019 at 21:28 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply