Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ενημερωτική εκδήλωση από τον Σύλλογο Γρεβενιωτών Κοζάνης «Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ» για το Κτηματολόγιο στην ΠΕ Γρεβενών (εικόνες +video)

24 Ιανουαρίου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης « Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ» πραγματοποίησε εκδήλωση ενημέρωσης των μελών και φίλων του Συλλόγου την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019 στην Αίθουσα του Συλλόγου Σ. Μπλιούρα 2 έναντι του Ι.Ν Αγ. Νικολάου με θέμα την Σύνταξη και Υποβολή Δήλωσης Κτηματολογίου ΠΕ Γρεβενών.


Η ενημέρωση έγινε από τα στελέχη της ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΕ κ Καραγκιόζη Λευτέρη Τοπογράφο Μηχανικό και την κα Μπούνταλη Κατερίνα Υπεύθυνη του Γραφείου Κτηματογράφισης Γρεβενών.
Έγινε πλήρης και ενδελεχής ενημέρωση στους δεκάδες συμπατριώτες μας ενώ στην συνέχεια απαντήθηκαν ερωτήσεις που υποβλήθηκαν από τους παραβρισκόμενους.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αθανάσιος Λότσιος και αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους αλλά και τους ομιλητές για την αποδοχή της πρόσκλησης είπε πως ο Σύλλογος στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του θεωρεί χρέος να διοργανώνει εκδηλώσεις επίκαιρων θεμάτων γενικότερου κοινωνικού ενδιαφέροντος.
Τέλος ανακοίνωσε τις επόμενες δραστηριότητες με αποκορύφωμα τον Ετήσιο Αποκριάτικο χορό που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο της Μικρής Αποκριάς στις 2 Μαρτίου και ώρα 9μμ στο Κέντρο Διασκέδασης BORA BORA στον οποίο θα γιορτάσουμε την επέτειο των 40 χρόνων αδιάλειπτης παρουσίας του Συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης και κάλεσε τους παρευρισκόμενους να συμμετέχουν ενεργά.

Για το Δ.Σ

Ο Γ. Γραμματέας   O Πρόεδρος

 Μπουκάλης Δημήτριος  Λότσιος Αθανάσιος

Δείτε το ρεπορτάζ του Απόστολου Γαϊτάνη στον Flash:
This entry was posted on Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου, 2019 at 16:42 and is filed under ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply