Από τον Γιώργο Ματσάγγο

2019: Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ.

Στις σημαντικές πλανητικές όψεις που σχηματίζονται στη διάρκεια του 2019, συμμετέχει ενεργά ο Ποσειδώνας. Ο πλανήτης που παραδοσιακά συνδέεται με έννοιες που ξεφεύγουν από το ανθρώπινο πεδίο και πλησιάζουν το θείο. Καλοσύνη, ιδεαλισμός, αυτοθυσία, λέξεις που έχουν εκλείψει από το καθημερινό λεξιλόγιό μας επιστρέφουν σε αυτό. Να γιατί με δυο λόγια το 2019 μπορεί να χαρακτηριστεί σαν τη χρονιά του ανθρωπισμού και της θείας πρόνοιας!!

ΚΡΟΝΟΣ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

Το αρμονικό εξάγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα σχηματίζεται τρείς φορές στη διάρκεια του 2019. Στις 31/1 στις 18/6 και στις 9/11. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική όψη καθώς οι δύο πλανήτες βρίσκονται στα ζώδια που κυβερνούν. Ο Κρόνος στον Αιγόκερω και ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς. Όλα δείχνουν ότι η παγκόσμια εξουσία που έδειξε το σκληρό της πρόσωπο στη διάρκεια των τελευταίων ετών «μαλακώνει» κάτω από την πίεση που της ασκούν άνθρωποι και οργανώσεις με ανθρωπιστικές και οικολογικές ευαισθησίες. Η πνευματικότητα συναντά την πρακτικότητα και μια νέα πραγματικότητα γεννιέται.

ΔΙΑΣ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

Το τετράγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα δημιουργείται επίσης τρείς φορές: Στις 13/1, 16/6 και 21/9. Αν και παραδοσιακά τα τετράγωνα στην αστρολογία θεωρούνται δύσκολες όψεις, πάντα γίνεται μια εξαίρεση όταν συμμετέχει ο Δίας, που δηλώνει την υπερβολή. Και εδώ οι δύο πλανήτες είναι στην «θέση» τους. Ο Δίας θα βρίσκεται στο βασίλειό του στον Τοξότη μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου. Το μεταναστευτικό πρόβλημα που βιώσαμε τα τελευταία χρόνια, στη διάρκεια του 2019 αναμένεται να πάρει τεράστιες διαστάσεις κάτω από την επιρροή αυτής της όψης. Ο Ποσειδώνας υποδεικνύει τις θαλάσσιες διαδρομές που ακολουθούν παραδοσιακά οι πρόσφυγες. Ωστόσο, σε συνδυασμό με το εξάγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα θα υπάρξει καλύτερη διαχείριση του ζητήματος από τις κυβερνήσεις.

ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Στις 6 Μαρτίου έχουμε την οριστική είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο όπου και θα παραμείνει έως την Άνοιξη του 2026. Όπως έχουμε τονίσει Ο Ουρανός στη διάρκεια αυτών των ετών θα επηρεάσει το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα, θα φέρει ξαφνικές ανατροπές στις χρηματαγορές, την αγορά ακινήτων και τα νομίσματα (ήδη «έφερε» το bit coin).

ΟΙ ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥ 2019

Στη διάρκεια του 2019 θα συμβούν πέντε εκλείψεις.

Η πρώτη περίοδος των εκλείψεων ξεκινά με την πρεμιέρα της χρονιάς. Η ηλιακή έκλειψη που την εγκαινιάζει, γίνεται ανήμερα των Θεοφανείων στον Αιγόκερω. Επηρεάζει Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του δεύτερου δεκαημέρου. Αρκετά «σκληρή» έκλειψη, με τη συμμετοχή του Κρόνου και του Πλούτωνα «βγάζει» γεγονότα που σχετίζονται με βία και εκρήξεις. Ακολουθεί μια πιο «ήρεμη» σεληνιακή έκλειψη στις 21/1 στην πρώτη μοίρα του Λέοντα.  Επηρεάζει (κυρίως σε ψυχικό επίπεδο) Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους γεννημένους το πρώτο διήμερο αυτών των ζωδίων.

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ «ΚΑΥΤΟΣ» ΙΟΥΛΙΟΣ;;

Το δεύτερο «σετ» των εκλείψεων του 2019 εντοπίζεται τον Ιούλιο. Έχουμε μια σεληνιακή στις 2/7 και μια ηλιακή στις 17/7. Γίνονται στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω με δύσκολες όψεις με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα και προϊδεάζουν για «καυτά» γεγονότα τόσο σε προσωπικό, όσο και σε κοσμικό επίπεδο. Επηρεάζουν τον παρορμητικό σταυρό (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους). Φέρνουν αναταραχές και σε πολιτικό-οικονομικό επίπεδο.  Ευτυχώς, όλα δείχνουν ότι η δύσκολη αυτή επιρροή «καταλαγιάζει» στη διάρκεια του Αυγούστου….

ΤΟ ΤΡΑΝΖΙΤ ΤΟΥ ΕΡΜΗ

Στις 11/11 έχουμε το φαινόμενο της παρεμβολής (διέλευσης ή τράνζιτ) του Ερμή ανάμεσα στον Ήλιο και τη Γη. Στη διάρκεια του αναμένεται να παρατηρηθούν προβλήματα και γεγονότα που αναφέρονται στη δικαιοδοσία του Ερμή (επικοινωνία, συγκοινωνίες -ιδιαίτερα αεροπορικές- αλλά και περίεργες καταστάσεις στην προχωρημένη τεχνολογία με ό, τι αυτό συνεπάγεται).

Η «ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ» ΕΚΛΕΙΨΗ

Η τελευταία έκλειψη του 2019 είναι …. άκρως χριστουγεννιάτικη και εορταστική!! Είναι ετήσια ηλιακή έκλειψη και σχηματίζεται στις 26/12 στις αρχές του Αιγόκερω. Καθώς ο Δίας και ο Ουρανός θα βρίσκονται σε θετικές θέσεις, το φαινόμενο αναμένεται να φέρει κι ένα χριστουγεννιάτικο «μπουναμά» για πολλούς. Βλέπετε οι εκλείψεις δεν είναι πάντα «κακές»….

ΤΟ 2019 ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑ ΖΩΔΙΑ

ΚΡΙΟΣ

ΧΡΟΝΙΑ ΤΥΧΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Μετά από πολλά χρόνια κούρασης, ταλαιπωρίας και σκληρής εργασίας, όλα δείχνουν ότι το 2019 σας ανήκει δικαιωματικά. Ο Δίας στον Τοξότη μέχρι τον Δεκέμβριο ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο για την αισθηματική και την επαγγελματική σας ζωή. Η εγκατάσταση του Ουρανού στον τομέα των οικονομικών σας από τις 6 Μαρτίου θα σημάνει την αρχή μιας μακράς σημαντικής περιόδου τουλάχιστον ως προς τα έσοδά σας. Τα επόμενα επτά χρόνια θα υπάρξουν διαστήματα κατά τα οποία τα εισοδήματά σας θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας αλλά και μέρες με σκαμπανεβάσματα. Γι’ αυτό καλό θα είναι να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε ένα «κομπόδεμα»  όποτε έχετε την ευχέρεια, ώστε να αντιμετωπίσετε τις πιο δύσκολες στιγμές. Κάποιες από αυτές εντοπίζονται στις 6/1, 2 & 17/7 καθώς και στις 26/12 με τις εκλείψεις στον άξονα σπιτιού- εργασίας. Από τις 17/4 μέχρι τις 6/5 καθώς και ολόκληρο τον Αύγουστο πολλοί από σάς θα βρείτε μέσα σε φιλικές και κοινωνικές παρέες το πρόσωπο εκείνο που θα παίξει σημαντικό ρόλο, ενώ οι δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά στο σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

ΘΕΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ



Χρονιά-σταθμός για τη ζωή σας το 2019 σηματοδοτεί ένα μεγάλο κύκλο που ανοίγει τώρα και σας προσφέρει νέες ευκαιρίες. Στις 6 Μαρτίου ο «επαναστάτης» πλανήτης Ουρανός ξεκινά το επταετές πέρασμά του από τον αστερισμό σας και κρούει τα τύμπανα των μεγάλων αλλαγών που έρχονται. Είναι πολύ πιθανόν από εδώ κι εμπρός να θελήσετε να προχωρήσετε σε καινοτομίες και να υιοθετήσετε ένα νέο μοντέλο ζωής που θα προϋποθέτει περισσότερες πρωτοβουλίες και, κυρίως, ανεξαρτησία. Ο Δίας θα βρίσκεται μέχρι τον Δεκέμβριο στο ζώδιο του Τοξότη, με σκοπό να σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας και να ρυθμίσετε τα χρέη σας. Όσοι είστε άνεργοι ή αναζητάτε μια εργασία που ταιριάζει περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία σας, θα μπορέσετε τώρα να κάνετε τις καλύτερες επιλογές μέσα από ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Η παρουσία του Κρόνου και του Πλούτωνα στον φιλικό Αιγόκερω δείχνει ότι παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσατε το προηγούμενο διάστημα, η ζωή σας φαίνεται να παίρνει ανοδική πορεία και αυτό οφείλεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό στις προσωπικές σας προσπάθειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΝΕΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Χαράς ευαγγέλια για εσάς φέρνει το 2019. Η παραμονή του Δία στον Τοξότη μέχρι τον Δεκέμβριο, τονώνει τον τομέα των σχέσεών σας και σας παρακινεί να σκεφτείτε σοβαρά το μέλλον σας. Φροντίστε στις καινούργιες γνωριμίες -που θα είναι αρκετές- να δείξετε τον καλό εαυτό σας.  Μέσα στο επόμενο διάστημα πολλοί από σας θα προγραμματίσετε το γάμο σας ή θα συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας. Θέματα περιουσιακά ευνοούνται και είναι πολύ πιθανό να αποκτήσετε ένα ακίνητο. Αξιόλογες ευκαιρίες θα φέρει και η θαυμάσια όψη Κρόνου-Ποσειδώνα που θα είναι σε ισχύ όλη τη χρονιά. Για πολλούς από εσάς σημαίνει μια μεγάλη επαγγελματική ευκαιρία προκειμένου να ενισχύσετε τα οικονομικά σας και να απαλλαγείτε από χρέη που σας ταλαιπωρούν. Ορισμένοι από σας θα αρχίσετε να εισπράττετε ένα νέο εισόδημα που θα σας βοηθήσει σημαντικά. Ωστόσο, καθώς οι αναδρομές του Ερμή που είναι και παραδοσιακός κυβερνήτης σας, σας επηρεάζουν αρκετά, καλό θα ήταν να μην πάρετε αποφάσεις από 5-28 Μαρτίου, 8 Ιουλίου -1 Αυγούστου και 31 Οκτωβρίου-20 Νοεμβρίου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Ο Δίας στον Τοξότη μέχρι και τον Δεκέμβριο στρέφει το ενδιαφέρον σας στην εργασία σας. Τώρα είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή να βάλετε ένα πρόγραμμα στη ζωή σας και να το ακολουθήσετε πιστά. Από τις 6 Μαρτίου με τον Ουρανό στον Ταύρο, θα έχετε την τάση να ενωθείτε με ομάδες και να ωφεληθείτε από συλλογικές επιχειρήσεις. Η ενασχόλησή σας με νέες δραστηριότητες θα σας δώσει την ευκαιρία για μια νέα καθημερινότητα πολύ πιο ουσιαστική αλλά και πολύ πιο όμορφη. Οι νέες κοινωνικές γνωριμίες θα σας ωθήσουν να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Μπορεί οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις να είναι αυξημένες, όμως με τον Κρόνο, τον Πλούτωνα αλλά και τις εκλείψεις στις 6/1, 2/7, 17/7 και 26/12 θα αφιερώσετε ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς σας σε συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να λύσετε τις διαφορές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εκμεταλλευτείτε το 2019 για να συνάψετε και νέες συμμαχίες καθώς ο Κρόνος στον τομέα των σχέσεών σας εναρμονίζεται με τον Ποσειδώνα στις 31/1, 18/6 και 9/11.

ΛΕΩΝ

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ

Καλωσορίστε το 2019 με το πιο πλατύ σας χαμόγελο, αφού πολλά από τα ζητήματα που σας απασχόλησαν περνούν στη φάση της επίλυσής τους. Ο ευεργέτης Δίας στον αρμονικό Τοξότη εγκαινιάζει μια εξαιρετικά θετική περίοδο για σας. Μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019 το ηθικό σας θα αναπτερωθεί, αφού θα ξεπεράσετε τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζετε στην αισθηματική σας ζωή και θα δείτε το μέλλον σας με περισσότερη αισιοδοξία. Ο τομέας της ασφάλειας σάς απασχολεί αρκετά, καθώς οι περισσότεροι νιώσατε ευάλωτοι ή εύθραυστοι σε δοκιμασίες στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Εάν κάτι δεν σας ικανοποιεί στις υπάρχουσες συνθήκες, τώρα είναι κατάλληλη περίοδος για να κλείσετε έναν κύκλο δραστηριοτήτων, ανοίγοντας έναν καινούργιο, μέσα από τον οποίο θα προωθηθούν οι ιδέες σας. Αλλαγές, που θα προέλθουν από εσάς ή από εξωγενείς παράγοντες, θα γίνουν στον τομέα της εργασίας σας. Ο Ουρανός στον Ταύρο από τις 6/3 αναμένεται να φέρει τα «πάνω-κατω» στην καριέρα σας. Πολλοί θα αλλάξετε εργασία, πόστο, ακόμη κα επαγγελματική κατεύθυνση. Κι ενώ οι εκλείψεις αρκετά σας στόχευσαν τελευταία, η μόνη που πρέπει να προσέξετε το 2019 γίνεται στο ζώδιό σας στις 21 Ιανουαρίου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Απαλλαγμένοι από μεγάλα προβλήματα περνάτε το κατώφλι του 2019 με εφόδιο την καλή σας διάθεση, αλλά και σημαντικά «όπλα» στο μυαλό, όπως ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα που σας χαρίζει το «βαρύ πυροβολικό» των πλανητών, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας. Το σπίτι και η οικογένεια συνεχίζουν να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας και μάλιστα μέχρι τον Δεκέμβριο ο Δίας σας παροτρύνει να βάλετε μπρος τα σχέδιά σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα δημιουργήσετε τη δική σας οικογένεια, το δικό σας νοικοκυριό ή θα αποκτήσετε ένα νέο περιουσιακό στοιχείο, μάλλον ακίνητο, το οποίο θα εκμεταλλευτείτε με κάποιο τρόπο. Ο Ουρανός στις 6 Μαρτίου «μετακομίζει» στον αρμονικό με τον δικό σας αστερισμό του Ταύρου. Το ένστικτο και οι προηγούμενες εμπειρίες θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε απόλυτα το ρόλο των ανθρώπων που έρχεστε σε άμεση και καθημερινή επαφή. Ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο τη δεινότητα στην επικοινωνία, θα κάνετε ένα μεγάλο ριζοσπαστικό βήμα στον τομέα της καριέρας σας. Εσείς, αρκεί μόνο να είστε θετικοί στις αλλαγές.

ΖΥΓΟΣ

ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

Η παρουσία Κρόνου-Πλούτωνα στον Αιγόκερω προσδιορίζει κάποιες απαιτήσεις σε επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα, αλλά οπωσδήποτε η κίνηση του Δία στον Τοξότη το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς, δεν θα σας αφήσει χωρίς στηρίγματα. Ήδη από τον Ιανουάριο, όπως επίσης Ιούλιο και Δεκέμβριο, θα χρειαστεί να αναλάβετε αρκετές ευθύνες στους παραπάνω τομείς, που ίσως δεν σας είναι ιδιαίτερα ευχάριστες. Πιθανόν να υιοθετήσετε μια αυταρχική και άκαμπτη στάση απέναντι σε κάποιους ανθρώπους ή να αναλάβετε το βάρος των δικών τους αναγκών. Το να αντιδράσετε απέναντι σε αυτές τις καταστάσεις με γκρίνια ή προσπαθώντας να τις αποφύγετε, δεν οδηγεί πουθενά. Κινηθείτε δυναμικά! Επίσης δεν αποκλείεται κάποια αλλαγή κατοικίας. Δύο είναι οι τρόποι διαχείρισης που συνιστώνται. Ο πρώτος είναι να καταφέρετε να βρείτε ένα πολύ συγκεκριμένο στόχο πίσω από όλα αυτά, που να μπορεί να αγγίξει κάποιες πιο ευαίσθητες ιδεολογικές και συναισθηματικές σας χορδές. Ο δεύτερος, είναι να δείτε τους πνευματικούς και υλικούς ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά σας: κατακτώντας αυτήν την ελευθερία δεν σας αγγίζει τίποτα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Οι σχέσεις –κάθε είδους- είναι το νέο θέμα που έρχεται στο προσκήνιο αυτήν τη χρονιά και αλλάζει τα δεδομένα στη ζωή σας. Ο Ουρανός που μπαίνει οριστικά στον Ταύρο στις 6/3, είναι ο βασικός φορέας αυτών των αλλαγών, που φυσικά έχει έναν απρόβλεπτο χαρακτήρα και μπορεί να είναι προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Είστε απαιτητικοί και γιατί όχι, προκλητικοί, αναζητώντας τη διαφορετικότητα και το καινούργιο από τους άλλους. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας, αμφιβόλου αξίας ή μονιμότητας, αλλά σίγουρα πυροδοτούν το ενδιαφέρον και αυτό προς το παρόν σας ικανοποιεί. Φυσικά η ρήξη με κάποιους άλλους ανθρώπους, είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά και αυτό είναι μια πρόκληση για εσάς, αφού συνήθως δεν είστε διατεθειμένοι να αφήσετε τις σχέσεις να ξεφύγουν από τον έλεγχό σας. Προσπαθήστε να ακριβολογείτε και να εκφράζετε με σαφήνεια τις προθέσεις σας. Η οικονομική ασφάλεια είναι το ελάχιστο που εγγυάται ο Δίας από τον Τοξότη. Ακόμη και αν δεν αυξήσει το εισόδημά σας, θα έχετε την ευκαιρία να ρυθμίσετε με σχετική ευκολία οποιεσδήποτε οικονομικές εκκρεμότητες.



ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΙ ΩΡΑΙΟΙ!!

Η παρουσία του Δία στο ζώδιό σας σχεδόν όλη τη χρονιά, αποτελεί οπωσδήποτε βασικό επιβοηθητικό παράγοντα, αν φυσικά δεν επαναπαυθείτε στα χέρια του και… κουνήσετε λίγο και τα δικά σας! Κρόνος και Πλούτωνας από τον Αιγόκερω ρίχνουν το βάρος στο «επιχειρείν» και στον οικονομικό τομέα, όπου θα αναγκαστείτε να αναλάβετε μακροχρόνιες δεσμεύσεις για να καλύψετε λάθη του παρελθόντος ή νέες υποχρεώσεις που θα προκύψουν. Σε κάθε περίπτωση, αν φανείτε συνεπείς, θα μπορέσετε τελικά να απελευθερωθείτε από φορτία που σας δεσμεύουν και σας κρατούν καθηλωμένους και να βάλετε υποθήκες για μελλοντικά ανοίγματα. Όσοι από εσάς έχουν ήδη εκπληρώσει όλες αυτές τις υποχρεώσεις, θα δουν το εισόδημά τους να ανεβαίνει και να σταθεροποιείται σε αυτό το ανώτερο επίπεδο. Όλοι οι ορίζοντες είναι ανοιχτοί μπροστά σας, αρκεί σε κάθε κίνηση να φροντίζετε να καλύπτετε τα νώτα σας, βάζοντας σταθερές βάσεις πριν κάνετε το επόμενο βήμα και αξιολογώντας με αυστηρότητα τις καταστάσεις, χωρίς να παρασύρεστε από τα καλέσματα της τύχης που εμφανίζουν μπροστά σας απλόχερα τις ευκαιρίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΟΝΕΙΡΑ ΖΩΗΣ

Το 2019 είναι μια πολύ σημαντική και απαιτητική χρονιά, αφού Κρόνος και Πλούτωνας συνεχίζουν τη διέλευση από το ζώδιό σας, ενώ ταυτόχρονα έχουμε και μια σειρά εκλείψεων, που πραγματοποιούνται τον Ιανουάριο, τον Ιούλιο και τον Δεκέμβριο και πρακτικά σας επηρεάζουν ολόκληρη τη χρονιά. Ένα πράγμα πρέπει συνεχώς να θυμάστε: δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη, παραλείψεις ή ολιγωρία. Ασφαλώς έχετε το πλεονέκτημα, δεδομένου ότι η ενθύμηση αυτή, είναι έτσι κι αλλιώς καταχωρημένη στο… DNA σας! Διαθέτετε τον ρεαλισμό στον οποίο έτσι κι αλλιώς σας ωθούν οι καταστάσεις. Το θέμα λοιπόν δεν είναι απλά να τον ακολουθήσετε, αλλά να καταφέρετε τη συγχώνευση δύο τελείως διαφορετικών κόσμων: της πραγματικότητας και της φαντασίας. Αυτή είναι ιδανική χρονιά για να το πετύχετε! Γι αυτό μη διστάσετε μπροστά σε βαθιές τομές, αλλά προχωρήστε, πάντα με προσήλωση στο όραμά σας. Πολλά δεδομένα θα αλλάξουν ριζικά και οι αλλαγές αυτές συνεπάγονται τον πόνο της κυοφορίας, αλλά η «γέννα» που ακολουθεί φέρνει ελπίδα και χαρά. Βγαίνετε εντελώς ανανεωμένοι, πολύ δημιουργικοί και έτοιμοι να πραγματοποιήσετε τα νέα σας όνειρα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟ

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας ο Ουρανός που περνά οριστικά στον Ταύρο στις 6/3 και η παρουσία του Δία στον Τοξότη, δίνουν το ξέφρενο τέμπο της χρονιάς αυτής. Το απώτερο ζητούμενο είναι η επίτευξη του «μέτρου» και η εξεύρεση νοήματος στην προσωπική-οικογενειακή ζωή και τις κοινωνικές-επαγγελματικές επιδιώξεις. Είναι κάτι ιδιαίτερα δύσκολο, γιατί τη στιγμή που φαίνεται να το καταφέρνετε, έρχεται κάποιος απρόβλεπτος παράγοντας για να αποσυντονίσει τα πάντα. Επιπλέον αυτός ακριβώς ο παράγοντας φαίνεται να σας αρέσει! Δεν αποκλείεται κάποια πολύ απότομη σημαντική μεταστροφή στους δύο παραπάνω τομείς, που θα αλλάξει τη σχέση σας με κάποια πρόσωπα ή ακόμη και σημαντικό κομμάτι του επαγγελματικού σας αντικειμένου. Δεν αποκλείεται επίσης μετακόμιση ή ανακαίνιση του σπιτιού σας με μια απόφαση που θα πάρετε, αιφνιδιάζοντας ακόμη και τον εαυτό σας! Η συντηρητική φωνή μέσα σας που αντιπροσωπεύεται από την παρουσία του Κρόνου στον Αιγόκερω, δεν μπορεί να ακουστεί δυνατά, αλλά σας ψιθυρίζει να μην χάσετε την επαφή με την πραγματικότητα και να προσδιορίζετε συνεχώς τα όρια των δυνατοτήτων σας.

ΙΧΘΥΕΣ

ΕΡΩΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟΣ

Η επιρροή του Κρόνου στον Αιγόκερω αλλά και οι εκλείψεις που θα λάβουν χώρα εκεί μέσα στη χρονιά, επικεντρώνουν το ενδιαφέρον στις κοινωνικές δραστηριότητες αλλά και την ερωτική σας ζωή. ‘Ο, τι δεν αξίζει πραγματικά, δεν θα μπορέσει να «επιζήσει». Θα πρέπει οι σχέσεις να γίνουν πιο αυστηρές σε ότι αφορά τον χρόνο αλλά κυρίως την ποσότητα ενέργειας που αφιερώνετε σε αυτές. Τα γεγονότα θα σας εξωθήσουν σε γενναία ξεκαθαρίσματα, περιορίζοντας το δόσιμό σας σε αυτούς που αποδεικνύουν έμπρακτα ότι το αξίζουν. Στον επαγγελματικό τομέα η παραμονή του Δία στον Τοξότη αναμένεται να φέρει ενδιαφέρουσες ευκαιρίες -σε μια φάση που η αυτοπεποίθηση για να τις αξιοποιήσετε σας περισσεύει-, καθώς επίσης να διευρύνει το πεδίο των δραστηριοτήτων σας. Ειδικά γύρω στις 15/12 που από τον Αιγόκερω θα πραγματοποιήσει τρίγωνο με τον Ουρανό, θα δώσει και τα πρώτα οικονομικά αποτελέσματα αυτών των δραστηριοτήτων. Αν όλα αυτά σημαίνουν πραγματική άνοδο ή απλά διευκόλυνση των συνθηκών εργασίας, εξαρτάται καθαρά από τη δική σας διάθεση για πραγματική προσπάθεια.

 

ΤΗΛΕΡΑΜΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.