Στο νεότευκτο στάδιο της πόλης Μιραμάς θα φιλοξενηθεί το  Σάββατο το μεσογειακό πρωτάθλημα κλειστού Κ23 με τη συμμετοχή 22 χωρών.

Η ελληνική αποστολή βρίσκεται ήδη στο Μιραμάς που είναι μια πόλη κοντά στη Μασσαλία και θα συμμετάσχει με επταμελή αποστολή που αποτελείται από τέσσερις αθλητές και τρεις αθλήτριες.
Ο συγκεκριμένος αγώνας θα λειτουργήσει ως test event για τη γαλλική ομοσποnδία καθώς 16-17 Φεβρουαρίου στο Μιραμάς θα διεξαχθεί το γαλλικό πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Μάλιστα οι Γάλλοι κατεβάζουν μεγάλη και δυνατή ομάδα αποτελούμενη από 32 αθλητές και αθλήτριες. Εκτός από τους οικοδεσπότες και την Ελλάδα, στους αγώνες θα συμμετάσχουν επίσης και η Ιταλία, η Ισπανία, η Τουρκία, η Κροατία, η Πορτογαλία, η Τυνησία, το Μαρόκο και η Αλγερία.

Επτά αθλητές και αθλήτριες επέλεξε ο ΣΕΓΑΣ για να στείλει στην πόλη Μιραμάς προκειμένου να συμμετάσχουν στους πρώτους μεσογειακούς αγώνες κλειστού στίβου Κ23

Το ρεπορτάζ του Sportsfeed σχετικά με τη σύνθεση της ομάδας έχει επιβεβαιωθεί και στη Γαλλία είναι  αθλητές που όχι μόνο θα κυνηγήσουν τη διάκριση, αλλά έχουν στόχο και μια καλή επίδοση για το ξεκίνημα της χρονιάς.

Την αποστολή αποτελούν ο Μίλτος Τεντόγλου (μήκος), ο Εμμανουήλ Καραλής (επί κοντώ), ο Οδυσσέας Μουζενίδης (σφαιροβολία), ο Θάνος Καλάκος (800μ.), η Βαρβάρα Γρίλλιου (400μ.), η Αναΐς Καραγιάννη (60μ. εμπόδια) και η Άλίκη Βαγγέλη (ύψος).

Το πρόγραμμα των Ελλήνων



12.00 400 μ. Γυναικών πρ.
16.00 Σφαιροβολία (Α) τελικός
16.20 Επί κοντώ (Α) τελικός
16.25 60 μ. εμπ. (Γ) πρ.
17.40 Ύψος (Γ) τελικός
17.45 Μήκος (Α) τελικός
17.55 60 μ. εμπ. (Γ) τελικός
18.05 800 μ. (Α) τελικός
18.20 400 μ. (Γ) τελικός

Η ομάδα

Ανδρες

800 μ.: Θάνος Καλάκος (ΓΣ Γλυφάδας)
Επί κοντώ: Εμμανουήλ Καραλής (ΓΣ Κηφισιάς)
Μήκος: Μίλτος Τεντόγλου (ΓΣ Κηφισιάς)
Σφαιροβολία: Οδυσσέας Μουζενίδης (Κένταυρος Χαλκιδικής)

Γυναίκες

400 μ.: Βαρβάρα Γρίλλου (ΓΣ Αθλος Κερατσίνι)
60 μ. εμπ.: Αναΐς Καραγιάννη (ΓΣ Κηφισιάς)
Ύψος: Άλκηστις Βαγγέλη (Αθηναϊκός όμιλος Αθλητισμού)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.