Σύμφωνα με μελέτες, οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί τους δύο πρώτους μήνες του έτους, κάνουν συνήθως αξιοζήλευτες καριέρες.

Το να έχει κανείς τα γενέθλιά του τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο, δεν είναι και η πιο ιδανική περίοδος, καθώς ο καιρός είναι κρύος και θλιβερός.

Σύμφωνα όμως με μία μελέτη, οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί κάτω από τον αστερισμό του Υδροχόου, έχουν πιο πολλές πιθανότητες να γίνουν πλούσιοι και διάσημοι.

Το επιστημονικό περιοδικό, Journal of Social Sciences, βρήκε ότι ένα μεγάλο μέρος των σταρ του Χόλιγουντ, έχει γεννηθεί από τις 20 Ιανουαρίου έως τις 18 Φεβρουαρίου.

Οι ερευνητές επέλεξαν τυχαία ανθρώπους από διαφορετικούς τομείς, όπως πολιτικούς, επιστήμονες, συγγραφείς, αθλητές, τραγουδιστές, ηθοποιούς και διάφορες άλλες διασημότητες τόσο από το παρελθόν, όσο και από τη σημερινή εποχή.

Ξεκινώντας από ένα δείγμα 100 ανθρώπων που μετά αυξήθηκε σε 200 και στη συνέχεια σε 300, διαπίστωσαν ότι οι περισσότεροι διάσημοι ανήκουν στο ζώδιο των Υδροχόου. Χαρακτηριστικά γνωρίσματα των Υδροχόων είναι η ενέργεια, η φαντασία και η ανεξαρτησία, οπότε αυτό βγάζει νόημα, αν πιστεύετε στα ζώδια.

Κάποιοι από τους διάσημους Υδροχόους είναι η Τζένιφερ Άνιστον, η Όπρα Γουίνφρει και ο Κριστιάνο Ρονάλντο.



Η Τζένιφερ Άνιστον (Φωτογραφία: Richard Shotwell/Invision/AP)Η Τζένιφερ Άνιστον (Φωτογραφία: Richard Shotwell/Invision/AP)

Αυτή δεν είναι είναι η μόνη μελέτη που δείχνει ότι τα μωρά που έρχονται στον κόσμο Γενάρη και Φλεβάρη, κάνουν αξιοσημείωτες καριέρες.

Σύμφωνα με άλλες, όσοι γεννιούνται τον χειμώνα, τα πηγαίνουν καλύτερα στα διαγωνίσματα του σχολείου.

Εν τω μεταξύ, οι ερευνητές στο Γραφείο Εθνικών Στατιστικών του Ηνωμένου Βασιλείου, ανέλυσαν 19 διαφορετικά επαγγέλματα από μια απογραφή για να μάθουν πώς σχετίζονται η σταδιοδρομία και οι μήνες γέννησης.

Προσδιόρισαν ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που γεννήθηκαν τον Ιανουάριο, έγιναν γιατροί. Η ίδια μελέτη αναφέρει ότι οι άνθρωποι που γεννήθηκαν τον Φεβρουάριο έγιναν καλλιτέχνες.

Επίσης, τα βρέφη που γεννήθηκαν τον Ιανουάριο είναι πιθανότερο να γίνουν Διευθύνοντες Σύμβουλοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόλο που αυτές οι μελέτες δείχνουν μια συσχέτιση μεταξύ του μήνα γέννησης και της μελλοντικής σταδιοδρομίας, δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι που γεννιούνται σε άλλες εποχές του έτους, δεν μπορούν να έχουν ένα θαυμάσιο μέλλον.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.